Ona je naša najpoznatija influenserka i ima uspešnu svetsku karijeru i saradnje sa najvećim brendovima za koje možemo samo da joj zavidimo. Dugo godina je živela u Britaniji a nedavno se preselila u Pariz.

Tamara je poznata po tome da uvek izgleda sređeno i negovano, i nas je zanimalo šta ona radi da bi to postigla i kako se neguje. Zavirili smo na njen Instagram feed, kao i Jutjub kanal i pronašli odgovore.

Između mnogo obaveza i haotičnog influenserskog rasporeda, Tamara ipak postiže sve. Kako to uspeva ne znamo tačno, biće da ima neke tajne koje nam možda jednog dana otkrije. Ovde vidimo kako je i sama srećna što je odvojila vreme za sebe u toku radne nedelje i posvetila ga nezi. Izgleda da je to put koji i mi treba da pratimo.

Ponedeljak počinje sa tretmanom u vidu maske, ili makar ovaj jedan ponedeljak koji je podelila sa pratiocima. A tu si i ultra popularni Chanel pečevi za podočnjake koje su slikale sve najveće influenserke.

 Ovo su neki od njen omiljenih proizvoda, takođe brenda Chanel.

 Ne znamo da li je ovo napravljeno za lepu fotku ili zaista i neguje kožu, ali mi smo oduševljeni i hoćemo isto da probamo.