Priznaćete, sve to zvuči krajnje jednostavno. Prelistate po koji modni časopis, pokupujete firmirane krpice i voila: zabava može da počne. Međutim, nije to baš sve tako lako. Biti blogerka postalo je, rekli bismo, previše popularno zanimanje. Devojke su počele da liče jedna na drugu, kopiraju stajlinge, sve je prosto postalo već viđeno.

Tada shvatite da ona naša izreka “nije sve u parama” i te kako ima smisla i da je svako od nas ipak individua za sebe. Ne stoji sve svakome i to je prosto tako. Poenta je pronaći šta je to što baš nama odgovara, bilo da je to zanimanje ili garderoba. Nije popularna svaka blogerka koja je lepo obučena niti ona koja ima najnovije komade po poslednjoj modi.

Uspešna je ona koja je pronašla sebe, a upravo jedan takav primer je Tamara Kalinić, naša devojka poznata u čitavoj Evropi.

Tamara vrlo dobro zna šta joj stoji, ne ugleda se ni na koga i tera svoju priču. Gledajući njene fotografije primetili smo da joj suknje i pantalone visokog struka ubedljivo najbolje stoje i zato one čine neizostavan deo njenog garderobera.

Boja nije važna, nije važna ni marka, otkrijte šta je to što vama stoji i sigurno nećete pogrešiti.

Tamara je to uspešno odradila i svoju figuru vešto izdužila noseći krojeve koji joj odgovaraju.

Na gotovo svakoj svojoj fotografiji ona je u pantalonama ili suknji visokog pojasa, a kada izostane takav model, ona samo visoko pozicionira kaiš i efekat je gotovo isti.