Anastasija Ražnatović danas proslavlja svoj 23. rođendan u jednom beogradskom restoranu, a svi su sa nestrpljenjem čekali da vide u kakvom će se izdanju pevačica pojaviti.

Naravno, zgodna pevačica je još jednom potvrdila titulu prave trendseterke i oduševila sve prisutne seksi svetlucavom mini haljinom koja je malo toga ostavila mašti, ali i istakla njenu figuru na najlepši mogući način.

Ceo autfit upotpunila je nude sandalama sa tankim kaiševima, a kosu je blago uvila.

anastasija raznatovic
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Kada je u pitanju šminka, kao i uvek, za to je bio zadužen jedan od naših najpoznatijih šminkera Lazić Dušan, poznatiji kao Laza, koji je Anastasiji naglasio oči, i dodao veoma malo šimera, kako bi se dobio "cat-eye" look, a celu priču zaokružio nude karminom. 

anastasija raznatovic sminka
printscreen/instagram 

Slavljenica je prosto blistala u jarko žutoj toaleti, a pored rođendana Anastasija ima dupli razlog za slavlje. Naime, danas je publici predstavila čak dve pesme - "Gotovo" i "Izvini", a pesme su samo za par sati skupile preko pola miliona pregleda, i broj raste iz minuta u minut.

Sudeći po komentarima, pevačica je ubola dva hita, te ne sumnjamo da će se i one naći na večerašnjem repertoaru.

Na proslavi se najpre pojavila njena majka, pa potom i dečko Bogdan Srejović, snajka Bogdana, da bi na samom kraju u velikom stilu stigla i slavljenica koja je radosno pozirala fotografima.

Podsetimo, Anastasija će okupiti najbližih stotinak ljudi, a jedini uslov je da svi moraju biti vakcinisani.

Na pitanje kako je rođendan dočekala, pevačica je odgovorila sledeće: "Nije bilo iznenađenja ove godine, bila sam kod kuće sa mamom i Bogdanom, i mojim dečkom. Popili smo piće, malo smo pričali. Meni je okej što smo suptilno to odradili", izjavila je pevačica za Kurir, a potom dodala, "zadovoljna sam i srećna, sve ide kako sam zamislila, u fulu ću proslaviti rođendan i dve nove pesme, jako sam srećna zbog toga. Volela bih da putujem, izlazim. Prošla godina me je naučila da ništa ne planiram, volela bih da ostatak albuma objavim negde u oktobru. Pesme imam. Vezu ne eksponiram, kada svi znaju vaša posla, svi se petljaju, to je moja privatna stvar i želim da tako ostane koliko je moguće".

anastasija raznatovic rodjendan
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Svim gostima je poručila da moraju da piju i da uživaju, a posebnu pažnju među okupljenim zvanicama privukla je i jedna od naših najpoznatijih influenserki Tamara Kalinić, koja se pojavila u zavodljivoj crnoj toaleti.

tamara kalinic
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Još Anastasijinih fotografija kako sa proslave, tako i iz poslednja dva spota pogledajte u galeriji ispod:

KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ Anastasija Ražnatović, rođendanska proslava i kadrovi iz dva spota