Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović danas puni 23 godine, a za bliske prijatelje organizovala je slavlje na kojem je sve uređeno po želji slavljenice. Ona i ne sluti da će joj u jednom trenutku zapevati pevačica koju Ražnatovićeva voli privatno da sluša. 

Nakon što je prošle godine, zbog pandemije korona virusa, izostalo slavlje, te je Anastasija rođendan proslavila u porodičnom domu, večeras se sprema prava žurka.

Mlada muzička zvezda danas puni 23 godine, a danima unazad je spremala gala žurku koja će se održati večeras u jednom restoranu. Na slavlju će se naći članovi porodice slavljenice, ali i prijatelji i saradnici.

anastasija ražnatović
ATA Images/Antonio Ahel 

Ali tu nije kraj, posle godinu dana pauze odlučila je da publiku obraduje sa dve nove pesme, za koje je uradila visokobudžetne i moderne spotove, saznaje „Blic“.

- Poslednjih mesec dana Anastasija je vredno radila na brojnim projektima koji se tiču njene karijere. Odlučila je da izda dve pesme koje će nositi naziv „Izvini“ i „Gotovo“, za koje je u prethodnom periodu snimila spotove koji su u rangu svetskih trendova. Osim što je poslovno bila vredna, ona je rešila i da organizuje privatnu rođendansku zabavu na kojoj će okupiti brojne prijatelje.

anastasija ražnatović
Instagram 

Zato je sa svojim timom nedeljama unazad vodila računa oko organizacije slavlja koje će se održati večeras. Ona se dugo dvoumila i čekala da vidi kako će se odvijati situacija sa korona virusom, a kako su brojke u padu, više nije bilo dileme da je pravi trenutak da organizuje slavlje kako bi se svi zajedno proveli posle toliko duge izlovansti.

Svi gosti su vakcinisani, što je Anastasiji posebno bilo važno kako nikome od gostiju zdravlje ne bi bilo ugroženo - objašnjava izvor blizak muzičkoj zvezdi i dodaje:

- Velelepni restoran biće dekorisan u nežnim bojama, baš onako kako je Ražnatovićeva želela. Anastasiji jedan poznati beogradski kreator radi haljinu koju će poneti večeras, a koja je rađena po njenoj meri. Iako je dosta njih radilo na organizaciji slavlja, Anastasija je brinula o svakom detalju.

Posebno je uzbuđena što će posle toliko vremena videti sve drage ljude na jednom mestu, ali i zbog izlaska dve pesme. Već duže vreme od publike dobija poruke sa pitanjem kada će da ih časti sa nekim novim singlom, i sada već ima pozitivnu tremu kako će publika reagovati.

anastasija ražnatović
ATA Images/Antonio Ahel 

Goste na slavlju Anastasije Ražnatović će zabavljati pevačica narodne muzike, dok joj prijatelji spremaju iznenađenje.

- Sve prisutne goste zabavljaće pevačica Aleksandra Bursać, a pored toga biće i gost iznenađenja, jedna pevačica koju Anastasija privatno voli da sluša.

Prijatelji će je time iznenaditi jer će upravo ta pevačica biti gošća u trenutku kada bude duvala svećice. Inače, torta koju je slavljenica naručila posebno je pravljena po njenoj želji i zamisli, kao i u bojama koje će bit u skladu sa dekoracijom prostora - otkriva izvor.

anastasija ražnatović
ATA Images/Antonio Ahel 

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

ATA Images/Antonio Ahel, printscreen/instagram Anastasija Ražnatović