ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ U ROZE OD GLAVE DO PETE: Ima sjajan predlog za STAJLING U JEDNOJ BOJI koji ne izgleda NEUKUSNO

Anastasija Ražnatović je mnogim mladim devojkama pravi modni uzor.

ATA Images/Antonio Ahel 

Pandemija je na neko vreme zaustavila javne ličnosti da posećuju manifestacije i događaje na koje su navikli.

S obzirom na poboljšanje epidemiološke situacije, juče je u Beogradu na vodi otvoren još jedan lokal poznatog frizerskog salona te su se, kao nekada, na istom mestu u isto vreme našle mnoge poznate ličnosti.

Jedna mlada i uspešna devojka je posebno izdominirala outfitom na ovom događaju u prestonici pojavivši se u pravim prolećnim bojama. Iako je poznata po urbanom i neformalnom stilu, mlada pevačica i te kako ume da zablista u svečanijim prilikama.

Anastasija gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a ono što obuče komentariše se do detalja. Sada je hit farmerke sezone zamenila uskom roze haljinom i oduševila sve modne znalce.

anastasija ražnatović
Instagram 

Anastasija je ovom prilikom ostavila sve bez daha kada se pojavila preplanulog tena, koji je zaradila na nezaboravnom letovanju u Meksiku, i nestvarno zgodna, sa stajlingom kojim je podsetila na svetske zvezde.

Ona je na sebi imala izazovnu prljavo roze haljinu sa dva duboka šlica sa prednje strane, koji su isticali njene duge, izvajane noge. Blejzer u istoj boji, ali skroz drugoj nijansi i pink salonkama i torbicom koje su razbile ceo baby roze stajing.

Više njenih modnih izdanja pogledajte u galeriji:

ATA Images/Antonio Ahel Anastasija Ražnatović

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši