Lepa pevačica Anastasija Ražnatović, već četiri godine je u skladnoj vezi sa izabranikom, Đorđem Kuljićem. Par je većinu vremena provodio na relaciji Novi Sad - Beograd, a nedavno su kupili i stan na Dorćolu.

Ipak, kako je Anastasija nedavno istakla, ne planiraju da se potpuno presele za Beograd. Kada su u Novom Sadu, većinu vremena provode u porodičnoj kući Kuljića. Pogled na Dunav, bazen i raskošna unutrašnjost krase velelepno imanje na kome je Anastasija do nedavno živela sa svojim dečkom.

Porodični dom Anastasijinog dečka nalazi se izvan gradske gužve, a velelepno imanje sa pogledom na Dunav ušuškano je u mirnom naselju, a iza kapija, krije se pravi mali raj, u kome su Anastasija i Đorđe iskusili prve dane zajedničkog života.

porodicna kuca djordje kuljic
printscreen/youtube 

Nekoliko puta na svom "Instagramu" Anastasija se pohvalila da dane provodi na bazenu uz umirujući pogled na reku. Ipak, samu unutrašnost vile, koju smatra delom privatnosti svog izabranika, na društvenim mrežama nije pokazivala, prenosi Story.

dvoriste kuce djordja kuljica
pritnscreen/instagram 

Kako sada rade na uređenju svog stana u Beoradu, mnogi su pomislili da se Anastasija zasitila Novog Sada, čija joj je energija, barem prema njenim rečima izuzetno prijala.

Jako mi prija energija Novog Sada. Život se odvija znatno sporije nego u Beogradu, što smeta mnogima kad prvi put dođu, a meni je baš to veliki plus. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena.

Ipak, Anastasija je otkrila da se ona i Đorđe nikada neće potpuno preseliti u Beograd, baš zbog ljubavi prema rodnom gradu njenog izabranika.

- S obzirom na to da je on iz Novog Sada, mi nikad nećemo biti potpuno preseljeni u Beograd. Istina je da smo kupili nekretninu, živećemo malo tamo, malo ovde, ja sam tako živela i do sada, tako da se meni ne menja mnogo, jedino što ću u Beogradu sada biti sa njim, a ne kod kuće. Ja sam i pre toga živela i sa drugarcama i sama, tako da sam se navikla na to da sam se odvojila od porodice - objasnila je nedavno pevačica za "Jutarnji program" Tv Prve.

Instagram /, Anastasija Ražnatović, screenshoot youtube Anastasija Ražnatović