Jedna od najpopularnijih pevačica mlađih generacija, lepa Anastasija Ražnatović, trenutno se nalazi u Meksiku gde je trenutno na odmoru sa drugaricama. 

Da je veliki profesionalac, iako je tek na početku karijere, pokazala je i time što se, uključila u jutarnji program na jednoj televiziji, iako je u tom trenutku u Kankunu bilo 3 sata ujutru.

Anastasija je tom prilikom progovorila o svim aktuelnostima iz svog života. 

- Ovde je 3 ujutru, tako da izvinite ako budem imala neki lapsus, rekla je na početku uključenja Anastasija voditeljima Marijani Tabaković i Filipu Čukanoviću, koji su pohvalili to što je izuzetno profesionalna, te je ostala budna do kasno u noć kako bi se uključila u jutarnji program na Prva TV.

 - Na putovanjima ustajem rano, da ne propustim ništa. Svaki dan nam je drugačiji, trudimo se da vidimo što više stvari, tu smo 12 dana, tj već je prošlo 10, ostajemo još dva dana, večeras smo bile na jednom pravom meksičkom mestu, jednom splavu gde sviraju marijači, jedete meksičku hranu i pijete tekilu, i to preporučujem svima da posete koji dođu u Meksiko, baš je uživanje, otkrila je mlada pevačica.

Anastasija se osvrnula na situaciju sa korona virusom, te dodala da se pred put vakcinisala i revakcinisala kineskom vakcinom.

- Nose se maske u avionu, u hotelu se unutra nose, u lobiju, u liftu, a napolju ljudi normalno funkcionišu. Ovde je osećaj kao da nema korone, i taj osećaj je vrlo oslobađajući. Osećamo se kao da smo izolovane od cele situacije, niko o tome ne govori, čudno mi je da vidim ljude koji nose maske po ceo dan, biće mi čudno kad se vratim,-objašnjava i dodaje da se nakon vakcinacije i revakcinacije osećala potpuno normalno.

- Sada se osećam mnogo bolje, jer kada sam među ljudima nemam frku da li ću se zaraziti, drago mi je da sam to uradila, apelujem na sve ljude da se vakcinišu. Ništa se ne oseti, niti da te pecne, nikakve nuspojave nisam imala, primila sam kinesku vakcinu. Čitala sam dosta o tome pre nego što sam se vakcinisala, imam dosta prijatelja koji su primili i druge vakcine i svi su ok, ispričala je Anastasija.

Pevačica je progovorila i o novom koraku u vezi sa dečkom Đorđem Kuljićem. Naime, par je u vezi četiri godine, a nedavno su kupili i  stan na Dorćolu, u kojem će otpočeti zajednički život, ali će i dalje redovno posećivati Kuljićev rodni Novi Sad.

anastasija ražnatović
ATA Images/Antonio Ahel 

- S obzirom na to da je on iz Novog Sada, mi nikad nećemo biti potpuno preseljeni u Beograd. Istina je da smo kupili nekretninu, živećemo malo tamo, malo ovde, ja sam tako živela i do sada, tako da se meni ne menja mnogo, jedino što ću u Beogradu sada biti sa njim, a ne kod kuće. Ja sam i pre toga živela i sa drugarcama i sama, tako da sam se navikla na to da sam se odvojila od porodice, objasnila je pevačica.

Na pitanja o poslovnim planovima Anastasija je rekla da je u ovoj situaciji mnogo toga naučila, pre svega da ne može ništa da se unapred isplanira, ali i da se treba voditi svojim osećajima, i izabrati pravi trenutak.

anastasija raznatović
ATA Images/Antonio Ahel 

- Snimam pesme, snimila sam dosta pesama, ne znam da li će biti album u skorije vreme, ali biće dosta singlova. Radujem se tome, kada se vratim bacam se i na snimanje spotova, otkrila je svoje buduće planove mlada muzička nada. U nastavku pogledajte više fotografija i izdanja Anastasije Ražnatović koja je modni uzor mnogim devojkama:

Instagram /, Anastasija Ražnatović, screenshoot youtube Anastasija Ražnatović