Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, široj javnosti postao je poznat po mladalačkoj ljubavnoj vezi sa Anastasijom Ražnatović. Njih dvoje uživali su u prvoj ljubavi dok je trajala, a raskid je okončan na krajnje civilizovan način.

Njihova veza je završena sredinom 2016. godine i ova tema bila je bogato medijski propraćena. Zanimljivo je da se od tada se nisu sretali iako su im porodice ostale u prijateljskim odnosima. Svako od njih je krenuo svojim putem i našao novu ljubav.

Anastasija je nedugo nakon raskida sa Kostadinom, uplovila u vezu sa Đorđem Kuljićem, sa kojim danas živi i planira da stane na "ludi kamen", a o raskidu sa sinom Zvezdana Terzića nikada nije bilo negativnih komentara.

anastasija ražnatović i kostadin terzić
printscreen/ youtube 

"Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu", govorila je tada Anastasija za pink.rs.

Nedugo nakon raskida, baš kao i Anastasija, Kostadin se upustio u emotivnu vezu, sa Valentinom Lopičić, danas Terzić. Reč je o lepoj i skromnoj Podgoričanki, koja je studije završila u Londonu. 

kostadin i valentina terzić
Printscreen instagram 

Atraktivna brineta osvojila je Kostadina, a kao plod njihove ljubavi rodio se njihov sin prvenac Vuk.

valentina i kostadin terzić
Printscreen instagram