Od zavodljivog pogleda na reku, zelenilo, brutalizam Novog Beograda i diskretni šarm Starog Beograda do cene kvadrata već od 2.950 evra sa uključenim PDV-om i stambenih kredita u ranoj fazi izgradnje, po mesečnoj rati već od 499 evra – sve ovo nudi Belgrade Waterfront.

Da, da, znamo... Potraga za idealnim stanom, na odličnoj lokaciji, a da se sve uklopi u određeni budžet... Sve to zna da bude ultra naporno. Ukoliko želite sigurnu prečicu, onda je to svakako Belgrade Waterfront. Enterijer stanova najmodernijeg gradskog naselja na obali Save i estetski i funkcionalno parira svetskim metropolama, a okruženje predstavlja samu srž Beograda. Sve zgrade Belgrade Waterfront-a imaju podzemnu garažu, recepciju, obezbeđenje, uređeno unutrašnje dvorište za stanare, kao i službe koje vode računa da sve u zgradi funkcioniše na najvišem nivou. A najbolje od svega je što ceo ovaj paket možete da kupite već od 2.950 evra po kvadratu, i to sa uračunatim PDV-om.

beograd na vodi
Promo 

Odlična vest je i da su u ponudi stambeni krediti napravljeni eksluzivno za Belgrade Waterfront. Oni podrazumevaju pozajmicu banke već u ranoj izgradnji zgrade, a mesečna rata iznosi već od 499 evra. Ovo je značajan benefit, s obzirom da se u standardnoj praksi krediti za novogradnju odobravaju tek kad je zgrada završena 80%. Belgrade Waterfront u ponudi ima veliki broj zgrada koje se nalaze u ranoj fazi izgradnje, a registarcijom na sajtu možete saznati više informacija o stambenoj ponudi i uslovima za dobijanje kredita.

Blizina gradskog jezgra jedna je od prednosti života u Belgrade Waterfront-a, ali u okviru ovog kvarta nalaze se i drugi sadržaji koji vam omogućavaju da svoje vreme optimalno organizujete. Na korak od kućnog praga nalaze se prestižni gradski kafići i restorani, beauty saloni, izložbe, prostori za rekreaciju, prodavnice, vrtići... šoping i zabavu po svačijem ukusu naći ćete u spektakularnoj Galeriji Belgrade, najvećem tržnom centru u regionu, a impozantna Kula Beograd, budući simbol prestonice, nalazi se u neposrednoj blizini.

belgrade waterfront
Promo 

Svaki stan urbanog kvarta u srcu grada osmišljen je imajući u vidu buduće stanare, bez obzira da li je reč o single poslovnim ljudima, mladim parovima, višečlanim porodicama ili investitorima koji kupovinu stana u Belgrade Waterfront-u vide kao odličnu priliku za ulaganje. Tokom svih faza gradnje koriste se najkvalitetniji materijali, a savremena estetika odlika je celog kompleksa, pa i enterijera stambenih jedinica.

Bez obzira na veličinu (a u ponudi su sve strukture – od studija do onih sa nekoliko soba), svi stanovi su veoma funkcionalni. Prve tople dane iskoristićete za druženje na terasi sa fenomenalnim pogledom, a svetlosti u domu neće manjkati ni tokom zimskih dana zahvaljujući velikim prozorima.

Kuhinje su otvorenog plana (daa, poput onih u holivudskim filmovima), pa porodica može da bude na okupu tokom većeg dela dana. A kad poželite svoj mir, u prostranim stanovima sigurno ćete pronaći svoj omiljeni kutak. Odabir stana u Belgrade Waterfront-u očigledno je pravi izbor, s obzirom da sa njim dolazi ceo paket modernog, kvalitetnog i udobnog života.