Mlada pevačica Anastasija Ražnatović se ne zaustavlja! Od kada se pojavila na muzičkoj sceni, pomera granice što glasom, što stasom, a sada je na veoma interesantan način najavila novu pesmu "Gotovo". 

Naime, pevačica je na svom Instagram nalogu objavila interesantnu fotografiju na kojoj nosi više nego zanimljivu frizuru

Zapravo, može se slobodno reći da ovako nešto od nje nismo očekivali. 

Anastasija koja je pre nekoliko dana posle 4 godine promenila boju kose, te iz vatrene crnke prešla u tabor brineta, a potom nas nekoliko puta "počastila" sjajnim izdanjima i ponela frizure koje će biti glavni hit sezone, sada je rešila da se predstavi u "lolita" stilu, sa dva visoka repa i šarenim pramenovima. 

Komentari su se samo ređali, a obožavatelji nisu mogli da sakriju oduševljenje promenom. Anastasija je pozirala u teksas farmerkama, zelenom topu koji ide preko jednog ramena, dok je njena frizura sve podsetila na buntovnu junakinju "Džokera", Harli Kvin.

"Gotovo? Opet lažeš sebe, kažeš da je "gotovo". Uskoro nova pesma", napisala je Anastasija uz fotogrfaiju.

"Fantastično", Tebi sve dobro stoji", "Devedesete vajb", "Koliko mlađe izgleda", "Boginja", "Gotovo, Anastasija okrenula igricu"... samo su neki od komentara pratilaca.

Jedno je sigurno, ne možemo dočekati novu Anastasijinu pesmu, a ne sumnjamo da će nas u spotu iznenaditi još nekom interesantnom promenom.

Kako je pevačica izgledala ranije i kakve je sve promene frizure imala tokom karijere, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Anastasija Ražnatović