TAMARA KALINIĆ I ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ U NEODOLJIVOM IZDANJU: Kako TRENDI devojke nose CVETNE LEPRŠAVE HALJINE

Zvanično leto još nije počelo, ali je pravo vreme da se odabere lepršava odeća, lagani materijali, veseli print, jarke boje i naravno omiljene maksi haljine.

Instagram 

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, haljina je uvek jedan od najpoželjnijih komada u ženskom ormaru.Svedena ili elegantna, ležerna ili ženstvena, svaka haljina u jednom komadu donosi čitavu odevnu kombinaciju što odabir outfita čini brzim i jednostavnim.

Praktične haljine nosili smo i tokom prošle godine, uprkos tome što nije baš bilo mnogo prilika za slavlje niti za večernje izlaske.

Zato ove sezone biramo lepršave haljine koje su veoma udobne za nošenje, posebno u letnjem periodu, kada su temperature neizdržljive. Cvetna štampa na lepršavim haljinama će i ovog leta biti u trendu, tako da bi trebalo da razmotrite o ažuriranju garderobera cvetnim haljinama. Ako želite da se istaknete svojim izgledom, predlažemo da odaberete haljinu u zelenoj, crvenoj ili nekoj drugoj smeloj boji.

Haljina je, bez sumnje, ultimativni komad ženske garderobe, a kreatori su ove godine prevazišli sva očekivanja. Isto je uradila i dizajnerka Nađa Pavić koja je juče otvorila svoj novi modni atelje na Vračaru. Otvaranju su prisustvovale brojne poznate ličnosti, a najveći utisak u njenim kreacijama su ostavile svakako Anastasija Ražnatović i Tamara Kalinić.

Tamara se pojavila u beloj lepšavoj haljini kratkih rukava sa karnerima. Iako su šareni dezeni prosto neodoljivi u letnjem periodu, ovoga puta ona se odlučila za basic varijantu s kojom nema greške.

tamara kalinić
ATA Images/Antonio Ahel 

Cut-out detalji bili su jedan od najpoželjnijih trendova prošle godine, a u narednim mesecima fokus će biti na otvorenim leđima. Ovo su savršeni modeli za sve prilike kada na suptilan način želimo da istaknemo seksepil, a svakako ćemo ih najčešće nositi u letnjim mesecima.

Anastasija je, s druge strane, potpuno ispratila prolećnu priču cvetnim dezenom haljine i čipkanim detaljima. Inače, ovaj model je trenutno veoma popularan zbog golih leđa, a možete ga pronaći u kolekciji Nađe Pavić u novom ateljeu na Vračaru.

anastasija ražnatović
ATA Images/Antonio Ahel 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši