Mlada pevačica Anastasija Ražnatović danas proslavlja 23. rođendan, a tim povodom je svoje obožavetelje obradovala sa dve nove pesme.

Naime, Anastasija je predstavila numere „Izvini“ i „Gotovo“. Ražnatovićevu u novim spotovima možemo videti u dva izdanja, prvo kao Šeron Stoun iz čuvenog filma „Niske strasti“, dok drugi spot obiluje letnjim stajlinzima i šarenom kosom.

Od samog početka stvaranja, Anastasija je vredno učestovala u svemu i vodila računa oko svakog detalja, od snimanja pesme, do realizacije spotova. Pesma „Gotovo“ je snimljena još prošle godine, a „Izvini“ pre nekoliko nedelja.

- Bila sam izuzetno uzbuđena, inspirisana i ispunjena dok sam snimala u studiju i kasnije kad smo snimali spotove! Mislim da će se to i osetiti u pesmama i videti! Vrlo sam zadovoljna kako je sve ispalo i sigurna sam da će se i publici dopasti koliko i meni - rekla je Anastasija ovim povodom i dodala koja pesma je njen favorit:

  - Teško mi je da se odlučim za jednu. I jedna i druga pesma su mi mnogo drage i prirasle srcu i zaista ne mogu da odaberem samo jednu. Drugačije su potpuno i svaka ima neki svoj šmek i nešto svoje jedinstveno što se meni dopada - izjavila je Ražnatovićeva. Osim toga, na pitanje u kojoj pesmi se više pronalazi, kaže:

- Pa u svakoj se svaka devojka može pronaći u nekom delu! (smeh) Što se tiče pesme Gotovo, ne mogu da kažem da se pronalazim u njoj skroz jer se radi o patološkoj vezi, a ja bih za svoju rekla da je vrlo stabilna i normalna! Ali verujem da se nađem u takvom odnosu da bih se mogla poistovetiti sa tim, ipak sam je ja napisala! (smeh) A što se “Izvini” tiče, deo teksta s kojim se saosećam bi verovatno bio “Ja jesam fina al’ do neke granice, a posle toga samo lete varnice”- izjavila je Anastasija za Blic ovim povodom.

Anastasija je autor teksta za pesmu „Gotovo“, dok je muziku radila Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora. Za pesmu „Izvini“ tekst i muziku je radio Vuksan Bilanović. Po prvi put Anastasija sarađuje sa ovim timom iz muzičke produckije.

Youtube Anastasija Ražnatović