Jedna od najpopularnijih modnih influenserki, ne samo u Srbiji, već i u svetu je Tamara Kalinić. Tamara je poznata kao neko ko na društvenim mrežama ne govori mnogo o privatnom životu, ali je tokom prošle godine pratiocima ipak otkrila da je srećna na emotivnom planu.

Naime, Tamara je tada otkrila da ima dečka kojeg do sada nije još uvek pokazala. Bar ne u celosti. Tamara povremeno podeli sliku sa svojim partnerom, ali njegov identitet ne želi da otkriva.

Zbog ljubavi se preselila u Pariz, gde kako i sama kaže cveta na svim poljima - poslovnim i ljubavnim.

tamara kalinić
Instagram 

"Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen", istakla je Tamara za Hello kada je pričala o svom partneru.

tamara kalinić
Elizabeth Pantaleo / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Da je Tamarin dečko izuzetno veliki kavaljer govori i činjenica da ju je vodio na spektakularna putovanja, a svakodnevno je iznenađuje poklonima, što Kalinićeva rado deli na svom Instagramu.

Na Jutjubu se nalazi se pregršt videa koji Tamaru povezuju sa istim muškarcem iz modne industrije čije je ime Filipo Tesla, te se spekuliše da je on njen partner, a više o tome pogledajte u nastavku:

Više fotografija Tamare Kalinić pogledajte u galeriji ispod: 

Instagram, Elizabeth Pantaleo / Shutterstock Editorial / Profimedia Tamara Kalinić