ZNAMO ZAŠTO JE OVAJ MODEL HALJINE OSVOJIO ŽENE: Tamara Kalinić ima predlog kako da izgledate poput BOGINJE

Ono što nas sve raduje jeste da pink boja ne napušta ulice svetskih metropola i Beograda!

Wanted!, Shuterstock 

Leto je pred nama, a kako smo navikli na udobnost i odeću koja nam pruža komfor. Naša svetski poznata influenserka Tamara Kalinić je odlučila da najtoplije dane provede u haljini, i to kakvoj!

Iako se moda menja i neke moderne stvari prošle sezone u nadolazećoj godini mogu biti nevažne, postoje stvari koje dugo pamtimo i želimo da što duže potraju.

Roza boja je trend koji jednostavno nikada ne izlazi iz mode, bilo da se odlučite za neku efektnu košulju, ružičasto strukirano odelo u istoj boji – budite sigurno da nećete pogrešiti.

Jedna od verovatno najsimpatičnijih kombinacija kada je roza boja u pitanju jeste maksi haljina sa nekim zanimljivim detaljem, poput dugmića, nabora..

Baš ovaj detalj je oduševio sve žene jer konačno mogu da nose maksi suknju u kojoj mogu da izgledaju atraktivno.

Uz dodatak neke efektne tašne u kontrasnoj boji i neutralnim sandalama garantujemo vam prilično zapažen izgled gde god da se pojavite.

Malo smo prelistali domaću ponudu high-street brendova i naišli na nekoliko sličnih haljina poput ove u režiji Tamare Kalinić. U nastavku pogledajte naše favorite ove jednostavne, a efektne haljine.  

Print Screen/Zara, Print Screen/ H&M Haljine

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši