Sa svakom sezonom, u prvi plan izbijaju i novi trendovi, a tako je i ovog proleća. Doduše, trendove nikada ne bi trebalo slepo pratiti, ali kada je reč o ovom trendu, zaista ga možete na veoma lagan način uvrstiti u svoj svakodnevni stajling.

Smatra se da nošenje odeće sa tufnicama privlači bogatstvo. Tako mali okrugli oblici zapravo predstavljaju mnoštvo kovanica koje će se uskoro naći na vašem bankovnom računu.

Cipele

Kao jedan od najvećih trendova ovog proleća, tufne možete pronaći (bukvalno) na svim komadima garderobe, ali čak i obuće. Ove popularne tačke dolaze u tako mnogo oblika i dezena, a veoma su moderne i jako privlačne. Ukoliko vam komadi garderobe na tufne nisu opcija, uvek se možete odlučiti za aklsesoare ili obuću. Crne štikle sa belim tačkama sigurno će izazvati pažnju.

cipele na tufne
printscreen/ fashionandfriends 

Košulja je uvek poželjna

Zaista, ovo je komad garderobe kojem se uvek rado vraćamo, bez obzira na sezonu. Košulje dolaze u tako mnogo krojeva i dezena, a jedan od veoma popularnih svakako je i ovaj model sa tufnama. Pogotovo su zgodne tamne varijante sa svetlim tačkama, jer ih možete nositi u svim prilikama pa čak i na posao, ali ih veoma lako možete kombinovati i sa svim drugim bojama, jer je reč o dve neutralne nijanse. Da biste upotpunile stajling, dodajte i neku vatreniju boju crvena ili nijansa fuksije bile bi idealna opcija.

kosulja na tufne
printscreen/ fashionandfriends 

Haljina

Haljine su idealne za tako mnogo prilika, a sa tako mnogo modela u kojima dolaze, ponekad se može biti teško odlučiti samo za jedan. Ipak, bez obzira na sve, ovaj ženstveni komad garderobe veoma je privlačan te sigurno nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tako je i kada je reč o haljini na tufne klasičnog, ravnog kroja, a koja ima i jedan mali specifičan detalj – pojas. On vam može dobro doći da veoma lako napravite ravnotežu između gornjeg i donjeg dela tela, a ovaj model haljine možete kombinovati kao i sve druge modele.

haljina na tufne
screenshoot/mona.rs 

Pantalone

One su moderne, one su udobne, one su poželjne, one su prolećni i letnji hit! Da, palazzo pantalone možete nositi u svim prilikama, a ono što ih izdvaja od drugih modela pantalona svakako su te njihove široke nogavice koje su tako primerene toplijim prolećnim i letnjim danima. Ako vam je cilj da ovaj model pantalona kombinujete sa svim drugim komadima garderobe, različitih boja, neka to onda budu crne pantalone sa sitnim, elim tačkama. Gornji deo kombinacije svedite na nešto uže komade garderobe, kako biste najlakše stvorili balans između gornjeg i donjeg dela tela.

pantalone na tufne
Shuterstock