ŠEŠIRI KOJE MORATE IMATI OVOG LETA: Jedan od detalja koji će SPASITI svaki stajling

Svaku kombinaciju podiže na viši nivo.

ROMAN RUDENKO/RUDENKO ROMAN 

Sve više šešire možemo videti na brojnim modnim blogovima, te tako jedan sa manjim obodom možete poneti uz farmerke i neku majicu ili košulju, te ćete njime jednu sasvim običnu i jednostavnu, dnevnu kombinaciju, učiniti veoma zanimljivom i atraktivnom, a osim toga, šešit će vas sačuvati i od prejakog Sunca.

Postoji dosta aksesoara koje morate nabaviti za sebe ovog leta. Pored svilenih marama sa zanimljivim dezenima, tu su i šeširi. Ne samo da će vas zaštititi od sunca već će učiniti vaš stil drugačijim. Predstavljamo vam pet modernih vrsta šešira koji su hit ovog leta. Nosite ih onako kako volite i budite sigurni da će podići vaš stil na viši nivo.

šešir
Freepik 

Fedora

Fedora nikada ne izlazi iz mode. Ovo naš omiljeni modni detalj kada dođu sunčani dani. Napravljen od slame i ukrašen mašnom predstavlja vanvremenski trend koji morate isprobati. Nosite ga u svim gradskim prilikama i šetnji pored reke. Unesite malo klasike u vaš stil.

Panama

Panama model obožavaju sve trendseterke. Rado ga viđamo na modnim blogovima i u modnim editorijalima. Lako se kombinuje uz različite stilove i komade. Nosite ga uz udoban džins, običnu belu majicu i trendi kardigan. Sve oči će biti uprte u vas. 

Šešir sa velikim obodom

Šešir sa čvrstim i velikim obodom, koji često imamo prilike da vidimo na plažama, možete isto tako nositi uz neke damske haljine, ležerne kombinacije i bilo šta da ponesete, a što ističe vašu nežnu i romantičnu stranu. 

Slamnati kačket

Novost među letnjim aksesoarima jeste i slamnati kačket Jockey modela koji je namenjen za one najodvažnije zaljubljenice u modu. Ukoliko se odlučite da ponesete ovaj model smatrajte da ste i više nego modno osvešćeni i spremni na isprobavanje drugačijih izdanja do sada. 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši