Još jedan od trendova koji nam se vratio iz 90ih su i popularni bucket šeširi. Tada smo ih viđali kod rep i RNB zvezda, a danas ih nose gotovo sve poznate ličnosti, ali ništa manje nisu bili zastupljeni ni na modnim revijama.
O mega popularnosti ovog modnog dodatka govori u prilog činjenica da je ASOS prošle godine zabeležio čak 45.000 prodatih bucket šešira, a taj broj ove godine još više raste.


U početku su se mnogi protivili ovom trendu (i mi sa njima) jer izgleda kao kapa za pecanje koju smo svi viđali kod svojih deka, međutim kada smo videli kako ih nose Bela Hadid, Emili Ratajkovski, Kajli Džener i mnogi drugi, odlučile smo se da probamo i nismo zažalile.
Odlična stvar kod ovih šešira je što ih možete nositi i u dnevnim varijantama, ali i noćnim kada recimo idete na neku rejv žurku ili slično. Takođe je idealno rešenje za bad hair (bad life) day.


Poznati ih obično nose u casual varijantama, uz trenerke ili baggy pantalone i crop topove, ali vi ih možete stilizovati i na svoj način jer dolaze u različitim modelima, dezenima, bojama i materijalima. Pa je tako kožni bucket hat odličan detalj uz kožnu suknju, oversized sako i sandale sa tankim kaiševima.

Na Instagramu smo pronašle nekoliko ideja koje vam mogu poslužiti kao inspiracija kada vam ista zafali!