Pošto smo polovinu leta proveli u karantinu, moda je na neki način kod svih bila zapostavljena. Sređivali smo se za Zumove, TikTok snimke i Instagram postove i eventualno odlazak do prodavnice. Međutim, ukidanjem vanrednih mera sve se vratilo na staro brzinom svetlosti. Brendovi su nastavili da izbacuju nove kolekcije, ljudi ponovo mogu da uživaju u čarima “opipljive“ kupovine, a trendovi su nastavili da se smenjuju. Iako se čini kao lak zadatak, izabrati omiljene letnje komade nije baš jednostavno. Doduše, ako uzmemo u obzir da sam u nekim provela pola karantina, onda i nije toliko teško. Sve u svemu i ovo leto je za nama ostavilo trendove kojima ćemo se i narednih sezona sigurno vraćati, a ovo je moj finalni izbor.


Slip haljina


Okej, ovo je komad koji nisam skidala ni tokom karantina, a kamoli tokom celog leta. Obožavam ih jer bukvalno imate osećaj kao da nemate ništa na sebi, a u svakom trenutnu izgledaju moderno i efektno. Kupila sam ih u svim mogućim bojama, a najviše volim da ih nosim uz kaiš oko struka, posebno pleteni sa velikom šnalom koji je ove sezone posebno popularan. Sjajna stvar kod njih je i što se brzo navlače kad imate hitan Zum sastanak, a ne želite da izgledate kao da ste upravo ustali iz kreveta.

Espadrile


Kao neko ko doslovno živi u patikama veći deo svog vremena (i života) moram priznati da su me espadrile poprilično iznenadile. Udobne i trendi, espadrile će svaki vaš stajling učiniti romantičnim, a podignut đon doprineće boljem izgledu vaših nogu. Svakako moja preporuka za dane kada želite da izađete iz patika i promenite svoj stil barem na 24h.


Šešir


Da bismo ispoštovale sve mere socijalne distance, moje koleginice i ja smo organizovale nekoliko dnevnih sastanaka napolju. A koji je bolji način da se zaštitite od sunca (i izgledate trendi) od velikog, prelepog šešira? Ne treba da vam kažem da smo ih nosile sve do jedne. 


Ogrlica od školjki


Nakit je definitivno neizostavni deo svakog mog autfita, a kako leti volimo da prizivamo more i talase, najbolje rešenje je da počnemo od sebe i svojih aksesoara, zar ne? Zato je i ovog leta moj izbor ogrlica sa školjkama i biserima.


Prstenje


Već sam mnogo puta pisala koliko volim da nosim prstenje, posebno ako mogu da ih stavim što više na jednu ruku.  Sva sreća pa je leto godišnje doba kada je sve dozvoljeno, s toga ja biram prstenje kao statement komad svakog letnjeg autfita.


Traka za kosu


Zapravo ovo je gumica koja podseća na traku, odnosno maramu. Sjajna je i kao detalj oko ruke, ali i kada želite da uveselite „bad hair day“ koji nam se svima desi. Ovog leta najviše se nose one nešto šarenijih boja i printova.