AKSESOAR COVID ERE: LANAC za maske je novi MUST HAVE

Odmah smo poželele jedan!

Instagram/bysecondwind 

Nošenje maske za lice postalo je normalan deo savremenog života. U stvari, na mnogim mestima - kao što su prodavnice i javni prevoz - maske za lice su obavezne. Iako je svrha nošenja sigurnost, ko kaže da maske ne mogu biti stilski moderne? Postoji mnogo prelepih dizajna, od cvetnih printova do svetlih i smelih boja. Međutim, pronašli smo aksesoar za koji niste ni znali da bi mogao da vam treba – lanac za masku.

Lanci i vezice koji pričvršćuju masku za lice oko vrata sve više postaju popularni. Zašto? Pa, omogućavaju vam da nosite masku za lice u svakom trenutku i da je stavljate prema potrebi. Lanci vas takođe sprečavaju da ne izgubite svoju masku i mogu vam pomoći u higijenskim pitanjima: kada stavljate i spuštate masku, zapravo je nećete morati dodirivati.

Ideja se prvi put pojavila na internetu u maju, a podelila ju je Alison Frer u kolumni Stratedžista “Ova stvar je fantastična”. Frer je bila inspirisana objavom na Instagramu brenda Eliou, koji je postavio fotografiju na kojoj su objavili jedan od svojih lanaca za naočare, ali u svrsi maske za lice.

Nedavno je došlo i do polemike oko dizajna ovog aksesoara, objavila je Diet Prada. Modna blogerka Daniel Bernštajn, koja stoji iza brenda WeWoreWhat, optužena je za kopiranje dizajna maski za lice (zajedno sa lancem) latino dizajnerke Karen Perez, brenda Second Vind.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši