Svi obožavamo različite vrste mantila. Mozda nisu toliko topli, ali koliko su udobni, toliko su i u trendu. Nosimo ih u gotovo svim prolećnim i jesenjim kombinacijama jer svakom autfitu daju dozu ženstvenosti i elegancije. Ipak, sama "struktura" mantila gubi svoj efekat ukoliko uz njega ismobinujete pogrešnu obuću. Prema savetima modnih dizajnera, otkrivamo vam koja obuća ne pristaje uz ovaj odevni komad.


UGG


Iako mnogi ne odobravaju njihov izgled, moramo da priznamo da su mnoge žene zadovoljne udobnošću koju poseduju UGG čizme. Ipak, šuška se da postoji rizik da ponovo postanu trend ove zime, ali modna javnost još nije spremna da se vrati ovom elementu glamurozne ere, i ne savetujemo vas. Uz mantil ili kaputić - bolje je ostaviti ovaj model do boljih vremena.


Moon rovers


Udobne i iskreno, jako smešne cipele. Predimenzionirane. Uopšte ne izgledaju elegantno u ormaru kao što je mantil. A čak i nije kombinacija stilova - vodi se bitka između dve različite ere: namerni glamur prošlosti i moderni minimalizam. Kada je reč o ovim čizmama, bolje ih ne kombinujte uz mantil.


Kratke čizme sa veoma niskom petom


Ovaj model, htele to vi ili ne, nemilosrdno vam "skrate" noge, naročito ako ih nosite uz suknju. Kratki mantil sa zastarelim čizmama ubija svaki izgled bez obzira na to koji dodatak ste izabrali.