Teško da prođe dan da manekenka Hejli Biber ne bude na nekom spisku najbolje odevenih zvezda današnjice. Hejli Bieber redovno oduševljava kreativnim izgledom - ponekad ekstravagantnim, a ponekad vrlo opuštenim i nosivim za sve prilike.

Ipak, postoji jedna dama koja radi na njenom stajlingu: stilistikinja Mejv Rajli. Srećom, ova modna kreativka nije svoje tajne uspešnog stajlinga zadržala za sebe već je otkrila šta najviše ceni prilikom kreiranja outfita.

1. Uzori su skroz okej, ali...

Kad Maeve i Hejli razgovaraju o izgledu, naglašavaju da uzore definitivno imaju, ali ih slepo ne kopiraju. Vanvremenski stil Rozi Hantington ili neobičan izgled pop zvezde Rijane redovno nadahnjuju plavokosi dvojac. „Na kraju dana uvek osluškujemo svoje instinkte i pitamo se: Da li si to ja? To je izuzetno važno“, rekla je Maeve za američku televiziju! I tako su sve odevne kombinacije prilagođene Hejlinom ukusu i figuri. Drugim rečima, nečiji stajling ti može biti vrh, ali ako se i sama u njemu ne osećaš lepo, neće ti odgovarati. Uzori su tu da budu samo inspiracija koju ćeš prilagoditi sebi.

2. Modni dodaci izvlače svaki stajling

“Videle smo cipele i znale smo da je to inspiracija za ceo izgled! Bilo nam je jasno da dodaci moraju biti u fokusu outfita“, kaže Mejv. I upravo je to ono što Hejli uvek iznova dokazuje, pretvarajući tipične svakodnevne kombinacije farmerica i sakoa u savršeno promišljeni izgled.
Dvojac to naglašava dodatno s modnim dodacima koji svaku odeću, bez obzira koliko je jednostavna, pretvaraju u modno remek-delo. Modni dodatak ne mora biti samo dodatak, neretko može biti i zvezda stajlinga jer prosto neke cipele ili torbice to zaslužuju.

3. Monohromatski izgled uvek prolazi!

Teško da iko nosi jednobojni izgled tako često i jednako dobro kao i mlada gospođa Bieber. Bio to njen dramatični narandžasti outfit ili ova sasvim bela kombinacija, koja ne može izgledati otmenije. Dakle, ako želiš da tvoja odeća izgleda prvenstveno kvalitetno, možeš odabrati izgled ton-u-ton. Iznad svega, jednostavne boje, poput bež, krem i smeđe, izgledaju bezvremenski, kvalitetno i elegantno.

4. Može i ležernije

„Svako ko nosi trenerku izgubio je kontrolu nad svojim životom“. Nažalost, ne možemo se složiti sa Karla Lagerfeldom u vezi s ovom izjavom jer ova fotografija dokazuje da i u trenerci možeš izgledati i elegantno. Ovde se treba pridržavati zlatnog pravila: ako dole nosiš nešto neobavezno i sportsko, napravi balans sa gornjim delom. Hejli redovno kombinuje sportske jogging trenerke sa elegantnim oversized sakoima čineći ih ne samo prikladnima za svakodnevne obaveze, nego i ultra poželjnima.

5. Muška odeća je vrlo poželjna

XXL kaputi, široke hoodice i ležerno krojene košulje automatski izgledaju malo više cool kad su sa muškog odeljenja. Hejli je takođe priznala da je ponekad koristila odeću supruga Džastina. Ali Mejv i Hejli takođe vole kupovati muške komade na svojim shopping putovanjima.