Osim što je pandemija ostavila traga u mnogim sferama naših života, takođe je itekako vidljiva promena u modnom svetu koji je akcenat stavio, pre svega, na udobnost i ležernost.

Nekima od nas to prilično odgovara! Pre svega jer su nam svakodnevne obaveze navile takav ubrzan ritam da bez ravne i udobne obuće ne možemo da zamislimo naš život. Da je ovo najzahvalniji model sandala koji možete zamisliti po letnjem danu u gradu, svakako da jeste.

Reč je naravno o ravnim sandalama i papučama koje već nekoliko sezona opravdavaju svoj status najpraktičnijih letnjih cipela. Dok papuče samo nazujete i već ste uspešno kompletirali kombinaciju stajliš parom, sandalama ćete morati posvetiti malo više vremena.

Ipak, ni koji minut više vremena nam ne predstavlja problem, a to nas je i prethodna godina naučila - vremena ima za sve.

Ono što volimo kod ovih sandala jeste što su istovremeno udobne za nošenje i jednostavne za kombinovanje, pa se kao takve moraju pronaći u ormanu baš svake devojke koja brine o svom modnom izrazu.

Osim što su sjajne za kompletiranje outfita za užareni gradski asfalt, isto tako su pogodne i z peščane plaže. A to govori i činjenica da nas je prethodna godina naučila još jednu stvar- Ne biraj priliku da poneseš svoj omiljeni outfit.

Ove sezone se modeli high street brendova ističu po posebnim detaljima i finim materijalima zahvaljujući kojima su sjajan izbor i za dnevne, poslovne i večenje, svečanije prilike. 
Od jednostavnih modela sa tankim trakama i minimalističkim detaljima, pa sve do efektnih sandala sa trendi pomakom u detaljima i boji.

Mi imamo naše favorite,  vi? Sigurni smo da ćete pronaći svoj idealan model u galeriji ispod!

Print Screen/Zara Zara ravne cipele