KAKO DA SATIMA IZDRŽITE NA VISOKIM POTPETICAMA: Kejt Midlton ima jeftin trik koji će vam zauvek promeniti život

Koliko visoke potpetice mogu da unište i najbolju zabavu, znamo samo mi žene.

Shutterstock 

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton poznata je po tome što nikad ne gubi kontrolu i ostaje nasmejana i nakon višečasovnih javnih pojavljivanja, a sve to izdržava u štiklama na čemu joj mnoge dame zavide.

Kako je sada otkriveno, u tome joj pomaže jedan trik!

Kejt Midlton koristi više trikova kojima se služe stilisti kako bi joj bilo udobno prilikom svake svečanosti. Svaka takva prilika zahteva visoke potpetice, a Kejt u njima izdržava satima i sve vreme izgleda kao da joj je vrlo prijatno na +10cm visine. Zapitali smo se kako je to uopšte moguće?

kejt midlton i princ vilijam
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Kako za britanske medije ekspert za kraljevsku etikeciju Mika Majer ističe, Midltonova nosi posebne čarape — providne i tanke hulahopke za koje je potrebno izdvojiti svega šest funti i koje su dostupne u jednom poznatom britanskom lancu robnih kuća. U pitanju su čarape kojima je u predelu stopala dodat gel koji svaku obuću čini udobnijom, a ne postoji rizik da noga u čarapi isklizne iz krute cipele.

Ukoliko ne možete da nabavite ovakve čarape u inostranstvu, možete se poslužiti tanjim silikonskim ulošcima za pete koji neće kliziti unutar cipele, već će nogu držati fiksiranu na mestu. 

Nakon ovog otkrića, Kejt Midlton više nećemo videti golih nogu čak ni na najvišim temperaturama, a ovo je samo jedna od neobičnih obaveza za pripadnike britanskog plemstva.

kejt midlton
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši