Manekenka Karli Klos porodila se i na svet donela svoje prvo dete. Partner lepe manekenke Džošua Kušner oglasio na putem svog profila na Instagramu gde je podelio lepe vesti.

Ponosni tata je objavio sliku svog sina na Instagram i napisao: "Dobrodošao na svet". Nakon njegove objave usledile su mnogobrojne čestitke putem komentara.

Karli Klos i Džošua Kušner su započeli romansu 2012., a pre tri godine su se venčali. Džošua Kušner je biznismen i rođeni brat supruga Ivanke Tramp.

Uprkos velikoj ljubavi koju imaju jedno za drugo i o kojoj su u nekoliko navrata pričali - morali su da pregrme ogroman problem koji se nad njihovom vezom godinama nadvijao kao crni oblak.

Naime, porodica Karlinog supruga je godinama izbegavala je da je upozna, smatrajući da nije dovoljno dobra za njihovog sina i zamerajući joj činjenicu što nije Jevrejka.

Seril i Čarls Kušner imali su čvrst, nepokolebljiv stav da manekenka nije dostojna Džošue, i da je daleko ispod njihove druge snaje Ivanke Tramp koju je oženio njihov stariji sin Džared. Često su o lepoj Karli govorili ružne stvari, a animozitet je išao dotle da joj je bio zabranjen dolazak na porodična okupljanja.

Karli je i sama progovorila o tome za britanski "Vogue", istakavši da je bilo zaista teško ući u porodicu Kušner, a da je posebna prepreka činjenica što su ona i Džošua demokrate, dok s druge strane - Ivanka i Džared rade u Trampovom kabinetu.

"Ipak, odlučujem da se fokusiram na vrednosti koje delim sa svojim mužem. To su iste liberalne vrednosti u koje sam verovala od malena i koja su me vodila tokom celog života", istakla je u julu 2019.

Glavna zamerka Kušnerovih svakako se odnosila na verosipovest plavokose Karli, ali smatrali su i da će im "jedan Viktorijin anđeo i model donjeg veša uništiti čitavu lozu".

Džošua nije ćutao roditeljima, upravo suprotno, otvoreno im se suprotstavio uz opasku da se njegova veza ne razlikuje previše od one njegovog brata sa Ivankom.

"Ivanka je drugo, ona je Trampova krv. Ona je, baš kao i Džared, bogata naslednica, a i pohađala je prestižni fakultet. Karli je odrasla u predgrađu Sent Luisa i nikada nije ni završila studije", uzvratili su mu roditelji.

Inače, Ivanka Tramp je zbog svog supruga prešla na judaizam, a zanimljivo je da on Karli Klos nazivao pogrdnim imenom "shikse", što je pogrdan izraz za žene koje nisu Jevrejke, a umeo je i da kaže da će se njegova porodica "pobrinuti za taj slučaj". Svi navedeni detalji isplivali su na svetlost dana nakon objavljivanja knjige Viki Vard "Kushner, Inc.: Greed. Ambition. Corruption. The Extraordinary Story of Jared Kushner and Ivanka Trump".

U knjizi se takođe objašnjava i situacija kada je tokom večere u januaru 2017. godine povodom Trampove inauguracije Čarls Kušner, glava porodice, upozorio Džošuu da mora da ostavi Karli: "Očekujemo od tebe da uradiš ono što je ispravno. Osoba s kojom si nije prava osoba za tebe."

Uprkos svemu Karli i Džošua izborili su se za svoju ljubav, a neposredno uoči veridbe manekenka je ipak prešla na judaizam, čime je donekle ublažila netrpeljivost porodice Kušner. Njih dvoje danas uživaju u ljubavi, a njihova porodica je upravo postala bogatija za jednog člana.