Slavna manekenka Karli Klos uživa otkako je modne piste zamenila šetnjama sa svojim sinom Levijem Džosefom, kojeg je dobila sa suprugom Džošuom Kušnerom.

28-godišnja Karli sa svojim mezimcem provodi svoje slobodno vreme, a paparaci su ih snimili u jednoj od šetnja ulicama Majamija. Pažnju je odmah privukla manekenkina modna kombinacija, odnosno dugačka suknja s šlicem na nozi koju joj je vetar visoko podizao, pa je umalo pokazala i više nego je htela.

Karlie je Levija Džozefa na svet donela početkom marta, a ona i suprug na društvenim su mrežama njegovo ime otkrili tek mesec dana kasnije.

karli klos
MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Karli je jedna od najpoželjnijih manekenki današnjice, a modne piste počela je da osvaja već sa 16 godina. Francuski magazin Vogue svrstao ju je 2000. godine u top 30 najboljih manekenki, a u to je vreme imala tek 17 godina. Do prošle godine krasila je čak 40 naslovnica časopisa Vogue.

Ona i Džošua već su dugo zajedno, venčali su se 2018. godine, a Karli je zbog supruga postala Jevrejka.

"Pratila sam svoje srce i udala se za muškarca kojeg volim uprkos svim komplikacijama koje su došle s tim", rekla je svojevremeno Karli, čije se imovina procenjuje na 30 miliona dolara.

Naime, Džošuina milijrderska porodica smatrala je da Karli nije dovoljno dobra za njega, pa ih je on s njom upoznao tek nakon šest godina, neposredno pre njihovog venčanja.

karli klos paparaco
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njegovoj porodici najviše je smetalo to što Karli nije Jevrejka. pa su zaključili kako zbog toga nije dovoljno dobra za njihovog sina. Džošuin brat inače je poznat i kao suprug Ivanke Tramp, ali njihovi roditelji o njoj nisu imali negativno mišljenje kao o manekenki.

  Cela porodica o Karli je godinama govorila ružne stvari iza leđa, a jednom prilikom Džerad je za nju rekao kako "nije previše pametna" kao i da je "shiksa", što je pogrdni jevrejski naziv za žene koje nisu Jevrejke