Tilan Blondo proslavila se još kao devojčica, kada je uplovila u vode modeling, a njena slava kulminirala je pre deset godina kada su mediji proglasili najlepšom devojčicom na svetu.

Ipak, vreme leti, te Tilan više nije devojčica - u aprilu je napunila 20 godina, a već sada živi veoma luksuzno i daleko od prosečne devojke njenih godina.

Njeno pravo ime je Tilen Lena Ros Blondo, ali je u svetu mode znaju kao Tilen Blondo. Rođena 5. aprila 2001. godine. Ćerka je fudbalera Patrika Blonda i Veronike Lubri, francuske glumice i TV voditeljke, a u rodnom Parizu porede je sa legendarnom Brižit Brdo koja se sa petnaest godina pojavila u magazinu "El“.

Karijeru je započela sa samo četiri godine kada je prvi put nosila reviju Žana Pola Gotijea, a prvu naslovnicu krasila je samo samo šest godina.

Nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha i zarađenih 4,3 miliona dolara.

Fotografije nove Kejt Mos, kako su još tada nazivali ovu devojčicu, pokrenule su tada pravu lavinu negativnih komentara. Mnogi su smatrali da je neprimereno za devojčicu njenog uzrasta da pozira na taj način.

Neki su išli čak i tako daleko da su modnu industriju nazivali "pedofilskom" i optuživali da krši prava dece. Sa druge strane, mnogi su je smatrali najlepšom devojčicom na svetu.

Seksualizacija dece i tinejdžerki već dugo je predmet oštrih polemika, ali uprkos tome, modeli na pistama i modnim kapanjama su sve mlađi i mlađi. Tako je i Tilen u svet mode ušla sa svega četiri godine i to zahvaljujući legendarnom Karlu Lagerfeldu.

Međutim, ova lepa Francuskinja i dalje radi punom parom, a u pauze između različitih snimanja i modnih angažmana rado koristi da poseti i provede se na nekoj egzotičnoj destinaciji. Veoma je popularna i na Instagramu gde je prati skoro 4 miliona ljudi, a ona ih s vremena na vreme počasti izazovnim fotografijama.

tilan blondo
Shutterstock 

Iako ima tek 20 godina, Tilan vodi vrlo buran ljubavni život. Iza sebe ima već dve ljubavne veze: sa 20-godišnjim producentom Milanom Meritom i 21-godišnjim Francuzom Rafaelom Le Frijantom. Trenutno je u vezi sa izvesnim Benom, a par je već podelio niz zajedničkih fotografija na Instagramu.

Francuska manekenka već dve godine za redom proglašavana ježenom s najlepšim licem na svetu od strane kultne zajednice kritičara TC Candler, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram, Shutterstock Tilan Blondo