Holivudski glumac Mark Valberg oduševio je svoje obožavatelje rođendanskom čestitkom koju je u čast svoje supruge Ree Durem objavio na profilu na Fejsbuku.

Rea je proslavila 43. rođendan, a njen sedam godini stariji suprug objavio je na svom Facebook profilu njihovu zajedničku fotografiju i fotografije sa zajedničkom decom.

"Srećan rođendan mojoj supruzi Rei, koja ne samo da izgleda predobro, već je i ono najvažnije, neverovatna majka naše četvoro dece. Volim te, dušo", napisao je Mark uz objavu.

Par je zajedno od 2009. godine, a roditelji su 17-godišnje El, 15-godišnje Mišel, 12-godišnjeg Brendana i 10-godišnje Grej.

Inače, Rea je nekada vladala svetskim modnim pistama i krasila naslovnice modnih časopisa poput Vogue-a i Elle-a, a bila je i jedna od Viktorijinih anđela.

Mark Valberg i Rea Durem nekada
Peter Brooker / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iz sveta manekenstva povukla se pre nekoliko godina i posvetila porodičnom životu, a više toliko ni ne brine o svom izgledu kao u manekenskim danima, a rezultat toga je nekoliko kilograma više nego ranije.

Da su četiri trudnoće ostavile traga na njenom telu pokazuju i paparaco fotografije sa plaže - tu je par kilograma viška i malo celulita, ali ova lepotica i dalje izgleda zanosno i mladoliko, a čini se i da je puna samopouzdanja.

printscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako danas izgledaju Rea i Mark

Ona se na to ne obazire previše, a svoje obline i zaobljeni struk često ističe u jednodelnim kupaćim kostimima i uskim haljinama.

Mark Valberg i Rea Durem
screenshoot/facebook