Čuveni holivudski glumac Mark Valberg nedavno je napunio 50 godina, ali je i dalje, slobodno možemo reći, jedan od miljenika žena. Igrao je u brojnim ostvarenjima, a zahvaljujući više ogromnom talentu, kao i surovom profesionalizmu, često se nalazio na listama najplaćenijih ali i najpoštovanijih glumaca.

Interesantno je i da je njegov život danas daleko mirniji nego u mladosti kada je zbog problema sa drogom svoje tinejdžerske dane proveo u zatvoru, ali to nije bilo sve.

Bio je optužen za pokušaj ubistva, i poznat po rasističkim ispadima, ali je uspeo da se izvuče iz svega i okrene novi list zahvaljujući veri, a to ga je i izvuklo iz bande kojoj je pripadao.

mark valberg poznat je po strogom rezimu zivota
Shutterstock 

Iako je danas poznat po hit filmskim ostvarenjima, zanimljivo je da se nekad više nego uspešno bavio muzikom, a sa bendom "New Kids on the Block" izdao je debitantski album "Muzika za ljude" koji je 1991. prodat u preko milion primeraka. Kasnije je nastavio svoju karijeru kao solo izvođač, ai dan-danas se sluša jedna od njegovih najpoznatijih pesama "Good vibrations".

Oprobao se i u modelingu, te je neko vreme radio i za prestižni brend Calvin Klein, a upravo ga je to vinulo u zvezde i omogućilo mu da se probije u svetu glume.

Zarad uloga nije mu bilo teško da se transformiše, a danas je prepoznatljiv po brojnim hit ostvarenjima u kojima je igrao poput "Boogie nights", "Ted", "The Departed", i mnogim drugim.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Mark Valberg

Glumac se zbog problematične prošlosti drži strogog režima života gde dan započinje molitvom u 2:30 ujutro, a završava druženjem s porodicom do 19:30 kada odlazi na spavanje. Između tog vremena smestio je nekoliko serija vežbanja i zajedničkih obroka s porodicom.

Zato i jeste bilo iznenađenje kada su njegove najnovije fotografije preplavile mreže. Mark koji je uvek u top formi nabacio je 20 kilograma za samo 3 nedelje, te je pojavom zabrinuo mnoge obožavatelje.

Srećom, u pitanju je bila samo uloga za film "Stu" o bivšoj bokserskoj legendi teške kategorije.

- Glumim tipa koji je bio borac. Preselio se u Los Anđeles da bi postao glumac, zaljubio se u devojku, doživeo nesreću, a potom imao duhovno iskustvo van tela, te odlučio da postane sveštenik - objasnio je glumac i dodao:

- Umro je od retke bolesti, ali je imao veliki uticaj na mnoge ljude u vrlo kratkom vremenu.

Mark je ovu ulogu dočekao sa oduševljenjem s obzirom da je konačno mogao, s obzirom na strog režim, da konačno uživa do mile volje i u omiljenim poslasticama.

transformacija marka valberga za film stu
Printscreen/instagram/markwahlberg 

- Hteli su da zdravim putem dođem do debljine, ali toliko dugo sam na strogom režimu, da sam jedva dočekao da jedem palačinke - priznao je glumac.

Uz dodatne kilograme, Mark je pustio i brčiće, a obrijao je i glavu tako da zaista ne liči na onog Marka na kog smo navikli. Jedno je sigurno - svi sa nestrpljenjem očekuju premijeru filma, ali i koliko će vremena biti potrebno glumcu da se svih ovih kilograma i reši.