Holivudska zvezda i miljenik žena Mark Valberg oduševio je milione sjajnom glumom, ali i dobrim izgledom. Međutim, sada su se stvari malo promenile.

Glumac je na svom Instagramu podelio fotografiju u potpuno drugom izdanju i zbunio obožavatelje transformacijom

Naime, u postu je napisao da se za kratko vreme ugojio preko 9 kilograma i to zahvaljujući svom kuvaru. 49-godišnji glumac je na fotografiji pokazao u kakvoj je formi bio pre samo 3 nedelje, a mnogi su prokomentarisali da sada izgleda kao potpuno druga osoba.

Međutim, ukoliko ste pomislili da se glumac jednostavno samo malo više opustio u karantinu, dozvolite da vas razuverimo - zapravo je u pitanju uloga.

Mark planira da se ugoji još dvanaestak kilograma u narednih šest nedelja, a sve kako bi se što bolje pripremio za ulogu nekadašnjeg boksera za film "Stu".

Uz dodatne kilograme, Mark je pustio i brčiće, a prošlog meseca glumac je otvoreno pričao o filmu zasnovanom na veri, koji režira Rosalind Ros.

"Glumim tipa koji je bio borac. Preselio se u Los Anđeles da bi postao glumac, zaljubio se u devojku, doživeo nesreću, a potom imao duhovno iskustvo van tela, te odlučio da postane sveštenik", objasnio je glumac i dodao, "umro je od retke bolesti, ali je imao veliki uticaj na mnoge ljude u vrlo kratkom vremenu."

Faze transformacije tela prate glavnog lika koji je kasnije u životu ispao iz forme. Mark je rekao i da će pokušati da nabaci što je više moguće kilograma za kratko vreme.

Pratioci su bili fascinirani promenom, a čak je i glumčeva supruga ostavila šaljiv komentar ispod: "Bejbe, jednako si hot i uživo".

"Vil Smit pozdravlja ovo", "Ovako ja izgledam posle karantina", "Kada si single vs. kada si u braku", "Šta ti se dogodilo", "Pošalji broj kuvara", samo su neki od komentara ispod objave.

Jedno je sigurno - svi sa nestrpljenjem očekuju premijeru filma, ali i koliko će vremena biti potrebno glumcu da se svih ovih kilograma i reši.