Megan Markl i princ Hari nakon što su se preselilu u Ameriku i nakon napuštanja kraljevskih dužnosti zbog čega je vojvotkinja navodno ostala bez titule, započinjali su razne unosne poslove, a sada žele da prošite svoju strategiju poslovanja.

Njih dvoje su do sada zaradili više od 230 miliona funti, a sada žele da angažuju savetnika poznate pevačice Nikol Šerzinger.

Oli Aling je jedan od najuspešnijih poslovnih gurua koji je slavnoj pevačici bio od presudne važnosti za ostvarivanje usnosnih poslova, od kojihe je zaradila bogatstvo od 10 miliona funti.

Neki od najpoznatijih ugovora koje je Nikol ostvarila uz njegovu pomoć su reklame za jogurt "Muller Corner" i vitamine "Perfectil".

nikol serzinger
Shuterstock 

Oli je sa pevačicom radio skoro sedam godina kao njen menadžer, ali je nedavno o mogućoj saradnji razgovarao sa Harijem i Megan u Kaliforniji.

Saseksi su već potpisali ugovor vredan 112 miliona funti sa Netfliksom i 30 miliona funti Spotifajem za njihov podkast. Uprkos strahu Bakingemske palate da će par unovčiti svoj kraljevski status, oni nastavljaju sa biznis planovima u SAD-u i širom sveta.

- Hari i Megan brzo šire svoje poslovno carstvo i žele da im najbolji saradnici pomognu u poslu. Oli Ajling je bio ključan u vođenju Nikoline karijere, zarađivanju novca i održavanju medijske pažnje, tako da se smatra savršenim kandidatom - rekao je nedavno izvor blizak paru.

- Saseksi su već mnogo poznatiji od grupe "Pussycat Dolls". Sada žele bogatstvo veće od Nikolinog. Oli se pobrinuo i da Nikol dobije ulogu u dva Diznijeva filma - rekao je izvor.

megan markl i princ hari
Shutterstock 

- Takođe joj je pomogao da se vrati u žiri za tv emisiju "X Faktor" i da postane član žirija u emisiji "The Masked Singer USA" i "Australia’s Got Talent" 2019. godine - dodao je izvor.

Podsetimo, priča se da su Hari i Megan od prestanka kraljevskih dužnosti i preseljenja u SAD početkom prošle godine zaradili više od 230 miliona funti iz raznih poslova. Megan je objavila svoju prvu knjigu za decu pod nazivom "The Bench", za koju se smatra da joj je plaćeno 500.000 funti avansa.

megan markl i princ hari
SplashNews.com / Splash / Profimedia