Megan Markl i princ Hari mogli bi se uskoro suočiti s novim problemima zbog knjige "Borba braće" Roberta Lasija u kojoj otkriva dosad nepoznate detalje, piše Daily Mail. 

Naime, Lasi tvrdi da je Megan maltretirala kraljevsko osoblje i ponašala se kao holivudska zvezda, a istovremeno je izigravala žrtvu.

Hari je ubrzo počeo da se ponaša poput nje i moglo je da se čuje kako i on viče na zaposlene.

Njegov stariji brat, princ Vilijam je primetio Meganino neprijateljsko ponašanje i naslutio otpočetka napuštanje monarhije.

Navodno je rekao prijatelju da je uveren da Markl ima razrađen plan i osećao se kao da ga je Hari izdao, a njegova supruga Kejt Midlton je bila svesna čim je upoznala glumicu kakva je ona zapravo.

megan markl i kejt midlton
Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

Vilijam je video kako mu Megan krade voljenog brata i pravi probleme jer ne shvata kako funkcionišu kraljevski protokoli. "Markl je sebe predstavila kao žrtvu, ali ona je bila nasilnica.

Ljudi su se osećali zgaženo zbog nje. Mislili su da je potpuno narcisoidna i da je sociopata, uglavnom nestabilna osoba", rekao je član osoblja palate Kensignton.

megan markl
Lev Radin / Zuma Press / Profimedia 

Navodno je konačna odluka da Hari i Megan napuštaju kraljevsku porodicu donešena na njihovom putu u Australiju 2018.

Naime, sekretar odgovoran za komunikaciju Džejskon Knauf je u oktobru 2018. poslao službeni mejl princu Vilijamu i njegovoj supruzi Kejt kao i Marklovoj i princu. Osoblje je već dotad pokrenulo internu šalu pod nazivom "oslobodite Harija".

Vilijamu je optužbe za nasilje potvrdio i njegov privatni sekretar Sajmon Kejs i on je odmah nazvao svog brata Harija. Tokom poziva su se posvađali i Hari, koji je tada bio u Australiji, spustio je slušalicu starijem bratu.

megan markl i princ hari
Youtube 

Zanimljivo je da je Hari u intervjuu, koji su on i Megan, dali Opri Vinfri, tvrdio da su članovi kraljevske porodice bili ljubomorni na njegovu suprugu jer joj tako dobro ide s ljudima. Sve je to povezao s ponašanjem prema njegovoj pokojnoj majci, princezi Dajani.

Portparol Harija i Megan je opovrgnuo tvrdnje o nasilju i rekao je da je par meta pokvarene kampanje.