Pre nedelju dana 39-godišnja vojvotkinja Megan Markl i njen tri godine mlađi suprug, princ Hari, dobili su devojčicu Lilibet Dajanu. Par već ima dvogodišnjeg sina Arčija, a u prošlosti su rekli kako žele imati samo dvoje dece.

Strani mediji već su ranije pisali kako se njihov sinčić jako veseli ulozi starijeg brata, a otkako je Megan s ćerkicom stigla kući, veselju nema kraja.

Supružnici su prošlo leto kupili kuću u Santa Barbari, a raskošna vila ima devet soba, ipak dve su ipak posebne. Jedna pripada dvogodišnjem Arčiju, a drugi kutak su uredili u potpuno drugačijem stilu.

soba bebe lilibet
WALTER / Bestimage / Profimedia 

Iako njihova ćerka možda neće imati titulu princeze, ona je već sada dobila svoj dvorac koji, slažu se obožavatelji kraljevske porodice, izgleda prekrasno.

Krevetić s posebnim baldahinom, dve kule povezane su balkonom, do kojeg se stiže stepenicama. Sve je uređeno u nežnim i pastelnim nijansama kao raznim plišanim igračkama.

megan markl
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Na zidovima prostorije naslikano je drveće, a preko puta kreveta smešten je kauč, gde su mesto već zauzeli veliki plišani pas i jastuci u obliku srca.

Mišljenja javnosti su podeljenja dok jedni smatraju kako je prelepo, ima i onih koji misle da je sve ovo ipak preterano.

megan markl i princ hari
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Predivno, nikada kao dete nisam bila u igraonici koja ovako izgleda, a kamoli da sam imala sobu uređenu na ovaj način", "Blago devojčici, samo neka uživa",

"Ovo je prvi korak da razmaziš dete i naučiš ga da ima više od ostalih. Mogli su da obuzdaju strasti", "Vidi se da imaju neke komplekse jer silno žele da im ćerka bude princeza", samo su neki od komentara na carstvo malene Lilibet.

I dvorište raskošnog imanja u Montesitu pretvoreno je u mini Diznilend. Arči se već igra na maštovitim spravama prilagođenim predškolskoj deci, a nema sumnje da će mu se sestra pridružiti čim prohoda.