Kako prenose strani mediji vojvotkinja od Saseksa ponaša se bahato prema svojim rođacima. Naime, neimenovani izvor blizak porodici Markle u intervjuu za "Fox News" optužio je Mehan za zanemarivanje svoje šire familije, ali akcentovao je i da oni svakako ne žele da se pomire sa njom.

"Očigledno je da smo u različitim društvenim klasima i da više nećemo biti u kontaktu. Ipak, ne bi trebalo da bude tako - da budete prihvaćeni i voljeni samo ako pripadate određenoj klasi", rekla je osoba čiji identitet strani mediji nisu otkrili. Pomenuta osoba nije otkrila ni u kakvom je rodbinskom odnosu sa lepom glumicom.

Uprkos tome što Megan sada sa princem Harijem i decom živi u njenoj rodnoj Kaliforniji i činjenici da je fizički blizu svoje rodbine, ovaj izvor tvrdi da je gotovo nemoguće da će se ikada više videti.

princ hari i megan markl
Shutterstock 

"Razdor je isključivo njen izbor, a mi to ne planiramo da popravimo jer ne želimo da jurimo za nekim ko neće da razgovara sa nama", dodao je neidentifikovani rođak, prenosi "Daily Mail".

Poznato da je Megan Markl neverovatno bliska sa majkom Dorijom, koja čak živi sa njom i pomaže joj u vaspitanju i odgajanju dece, čini se da vojvotkinja nema bliske veze ni sa kim drugim u svojoj užoj i široj porodici.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se čuju optužbe da Megan zanemaruje porodicu - ona ima vrlo turbulentan odnos sa ocem Tomasom i polusestrom Samantom, koji jsu u više navrata izlazili u javnost sa teškim rečima, pa čak i pretnjama.

Inače, ovakvi komentari rodbine stižu samo nekoliko dana nakon što su Megan i Hari saopštili da je na svet došlo i njihovo drugo dete - ćerkica Lilibet.

megan markl
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Malena Lilibet ime je dobila u čast svoje prabake kraljice Elizabete II, čiji je to nadimak bio tokom detinjstva, no ni ovako lep gest nije prošao bez puno pompe u britanskim medijima. Naime, ubrzo su se pojavile spekulacije da vojvoda i vojvotkinja nisu dobili dozvolu od same kraljice da detetu daju ovakvo ime, kao i da je Elizabeta da je ona "razočarana" njihovim potezom.

Princ Hari je čak zapretio Bi-Bi-Siju da će ih tužiti zbog izveštavanja o tome da se on i Megan Markl nisu konsultovali sa kraljicom oko izbora imena.

"Da li postoji išta što Hari i Megan rade, a da ne uključuje svađu? Kako je očajno i tužno što je čak i nešto tako uzbudljivo kao što je rođenje njihove bebe ispraćeno ovakvom kontroverzom", piše kolumnista "Daily Mail-a" o čitavoj gunguli.

Shutterstock, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Megan i Hari