U skandaloznom intervjuu kod čuvene voditeljke Opre Vinfri, Megan i Hari otkrili su brojne, ne tako prijatne detalje vezane za kraljevsku porodicu i život na dvoru. Međutim, iako se do sada činilo da smo, kada je o tome reč, saznali sve, isplivale su nove informacije, koje su objasnile zašto je Hari pristao na javno komentarisanje svoje porodice.

Naime, kako izvor blizak paru kaže, za sve je "kriva" vest koju je princ dobio dan ranije, a zbog koje mu je "pao mrak na oči".

Princ Hari isprva nije želeo da bude deo intervjua, ali je na to pristao iz osvete, jer je saznao da će mu za manje od 24 sata kraljevska porodica povući vojna odličja koja je imao.

princ hari isprva nije hteo da ucestvuje u intervjuu
Youtube 

Britanski mediji javljaju da je vojvoda od Saseksa bio veoma besan zbog ove odluke, a kraljevska porodica je tu odluku donela još 19. februara ove godine nakon što su Hari i Megan Markl godinu pre odstupili od svih kraljevskih dužnosti.

"Megan i Hari su bili dosta napeti pre nego što su pristali na intervju sa Oprom, a upravo su saznali da će Hari ostati bez vojnih odlikovanja. Vojne titule i odličja su mu mnogo značile i zbog toga je postao izuzetno ljut", rekao je izvor blizak kraljevskom paru. Istog vikenda Hari je pristao na intervju kojim je šokirao svoju porodicu.

hari je pristao na odluku kada je saznao da ce mu oduzeti vojna odlicja
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Još ranije su objavljena nagađanja kako su na intervju pristali jer su saznali da njihov sin Arči neće imati kraljevske titule, ali ispostavilo se ipak da je to netačno.

Da podsetimo, kraljevski par je nedavno dobio kćerkicu Lilibet Dajanu, a još nije jasno jesu li pitali kraljicu Elizabetu slaže li se sa time da svoju ćerku nazovu Lilibet, što je kraljičin nadimak po kom su je zvali samo najuži ljudi iz njenog života. Prema pisanju britanskih medija, Hari nije pitao kraljicu za dozvolu, već je samo obavestio kako će nazvati svoju ćerku. Šta je tačno bilo, tek će se saznati.

princ hari megan markl
Shutterstock 

Svojim intervjuom sa Oprom Vinfri u martu ove godine šokirali su mnoge zbog tvrdnji koje su izneli, a ionako poljuljane odnose unutar porodice dodatno su pogoršali svojim izjavama. Bilo kako bilo, očigledno je da cela Megan-Hari-kraljevska porodica priča još uvek nije gotova, te da će se u budućnosti saznati još mnogo toga.