Megan-Hari drama mesecima trese kraljevsku porodicu. Taman pomislimo da će konačno doći do zatišja ili da će se ratne sekire barem na kratko zakopati, iznenadi nas neka nova izjava ili skandal.

Ono što je najtužnije u celoj situaciji je to što su zbog svega i braća u svađi, pogotovo nakon skandaloznog intervjua kod Opre Vinfri.

Podsetimo, princ Hari se sa 39-godišnjom suprugom Megan Markl prošle godine odrekao kraljevskih dužnosti, a par se sa sinčićem Arčijem preselio u Kaliforniju. Hari je svojevremeno izjavio da ne želi da njegova deca odrastaju po pravilima kraljevske porodice, a u intervjuima koji su sledili otkrili su najmračnije porodične tajne, koje su izmeđuostalog i bile razlog njihovog odlaska iz Britanije.

princ hari i megan odselili su se u britaniju prosle godine
Shutterstock 

Harijeve izjave najviše su povredile njegovog brata Vilijama, za koga je više puta izjavio da nema snage da se suprotstavi "Firmi", kao i da je kraljičin poltron, a stručnjaci za kraljevsku porodicu za strane su medije ispričali kako će Vilijam možda biti voljan da oprosti mlađem bratu sve što je nedavno rekao i učinio, ali samo pod jednim uslovom - da se razvede od Megan.

"Mislim da je jedini način da se stvari vrate u normalu ako se princ Hari i Megan razvdoje te se on sam vrati u Veliku Britaniju. Međutim, on nikada ne bi svoju decu ostavio u drugoj zemlji", prokomenatisala je za strane medije kraljevska stručnjakinja Kinsi Šofild. Takođe je dodala i da bi vojvotkinja Kejt mogla ponovno da okupi porodicu, ali trenutno ne želi da forsira svog supruga za ono nije spreman.

vilijam ce oprostiti hariju samo ak ose razvede od megan
Alastair Grant / AFP / Profimedia 

Inače, nedavno se pojavila informacija da je i princ Čarls savetovao mlađem sinu da se razvede od Megan Markl. "National Enquirer" objavio je vest tvrdeći da se princ Čarls suočio sa svojim sinom zbog svih problema, i to kada je bio u Londonu na sahrani princa Filipa.

princ carls takodje je savetovao harija da se razvede od megan
printscreen/youtube/Royal Central 

Tada mu je rekao kako bi najbolje bilo da se "razvede od te američke glumice". Međutim, teško da bi na ovako nešto Hari pristao. Dakle, jedine nade da se braća pomire leže u Kejt, a da li će do toga doći, ostaje da vidimo.