Jedan detalj sa ovogodišnjeg Vimbldona nije uspeo da ostane neprimećen, a doprineo je i do brojnih tračeva, šuškanja i odmahivanja glavom.

Na nedavno održanom Vimbldonu jasno je da su se pojavili i Kejt Midlton i princ Vilijam, bez kojih je ovakav događaj nezamisliv. Njih dvoje zajedno su prisustvovali ženskom finalnom meču, da bi se Kejt sama pojavila na muškom finalu, koje se odigralo između Novaka Đokovića i Matea Beretinija.

Ipak, reakcija jedne žene kada se čuveni par pojavio na Vimbldonu je mnoge iznenadila. I to nije bilo koja žena, već svojevremeno proglašena najlepšom ženom sveta. Ni to nije sve, jer je u pitanju jedna od najboljih prijateljica Megan Markl.

prijanka copra
Shutterstock 

U pitanju je glumica i manekenka Prijanka Čopra, čiji su video-snimci sa Vimbldona postali viralni. Osim što je bila od velike podrške Novaku Đokoviću, reakcije na njenom licu nisu izostale ni kada je se kraljevski par pojavio na stadionu.

Naime, u momentu kada su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton i princ Vilijam, u subotu stigli na finale Vimbldona, Čopra je sedela nekoliko mesta iznad njih. Dok su mnogi u publici tapšali ovom paru, u manjini je bila Prijanka koja to nije uradila.

Osim toga, na licu joj se videlo da joj nije najdraže što je i na samo nekoliko metara od kraljevskog para koji nema tako lepo mišljenje o njenoj prijateljici.

Društvene mreže bruje o njenom potezu, gde većina smatra da je ona samo lojalna prijateljici Megan, koja je, podsetimo, u intervjuu koji je dala Opri Vinfri ispričala da je veoma propatila ok je bila deo kraljevske porodice. Ovim se samo dodatno i, ne tako diskretno stavilo do znanja da su njihovi porodični odnosi još uvek prilično zategnuti.

"Ovo što je uradila Prijanka bilo je nevaspitano", smatraju jedni, ali mnogi se slažu da to što nije htela ni da pogeda u njihovom smeru dovoljno govori o celoj situaciji.

Inače, Megan Markl i Prijanka Čopra dobre su prijateljice od 2016. godine.

U nastavku u videu pogledajte kako je izgledala reakcija Prijanke Čopre kada su se pojavili Kejt i princ Vilijam: