Glumica Prijanka Čopra i muzičar Nik Džonas još jednom su se pokazali kao apsolutni vladari crvenog tepiha, i to na dodeli nagrada Billboard Music u Los Anđelesu, na kojoj su zablistali u stilu najvećih zvezda današnjice.

38-godišnja Prijanka i njen deset godina mlađi suprug u glamuroznim izdanjima su spremno pozirali pred okupljenim fotografima, a hemija između njih osetila se u vazduhu dok su teško odolevali poljupcima i razmenivanju nežnosti.

Ona je sve svoje čari pokazala u zlatnoj haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezom sa širokim metalnim pojasom zlatne boje, dok je on izabrao zanimljivo zeleno odelo.

U dolasku na dodelu nagrada nije ih spriječila ni Nikova povreda rebra koju je pre nedelju dana zaradio na snimanju novog projekta, tačnije serije "Olympic Dreams Featuring the Jonas Brothers", u kojoj će se pojaviti i njegova slavna braća Džoi i Kevin.

Prijanka i Nik vezu su započeli 2018. godine, a Nik je pred svoju dragu klekao nakon samo dva meseca veze. Ona se iste godine preselila u London, a par savršeno funkcionira uprkos velikoj razlici u godinama, zbog koje su neretko bili i tema ismevanja kao i komentara da izgledaju kao majka i sin, a ne kao bračni par.

prijanka čopra i nik džonas
Scott Garfitt/for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Prijanka je nedavno progovorila o važnosti održavanja zdrave ravnoteže između privatnog i poslovnog života i otkrila da ponekad radi i po 12 sati dnevno, pa se uopše ne vidi sa suprugom. A otkrila je i kako imaju posebno pravilo zbog prenatrpanih rasporeda.

prijanka čopra i nik džonas
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Vidimo se na svake tri nedelje. Bez obzira na to gde smo u tom trenutku u svetu, doletimo jedno ka drugom barem jednom mesečno i zajedno smo nekoliko dana. To je pravilo koje smo odredili kad smo se venčali. Inače se nikad ne bismo videli", objasnila je glumica, koju mnogi smatraju jednom od najlepših žena sveta. 

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Shutterstock Pogledajte kako izgleda slavni par