Megan Markl (39) i princ Hari (36) u sredu su obavijestili javnost da trenutno pripremaju novu animiranu seriju pod nazivom 'Pearl'.

Reč o zajedničkoj produkciji Archewell Productionsa, firme Megan i Harija i popularne produkcijske kuće Netflix na čijoj će se platformi serija i emitovati. Megan Markl glavna je producentkinja celog projekta, piše People.

- Porodična serija Pearl pratiće herojske pustolovine 12-godišnje devojčice koja inspiraciju pronalazi u uticajnim ženama kroz istoriju, piše u saopštenju Netflixa.

Uz Megan kao izvršnu producentkinju, u produkciji su Dejvid Furniš,  Kerolin Soper, Liz Gerbus, Den Kogan i Amanda Rinda.

princ hari i megan markl
Shutterstock 

- Poput mnogih devojaka njenih godina, naša junakinja Pearl kreće na put samootkrivanja dok pokušava prevladati svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će Archewell Productions u partnerstvu s moćnom platformom Netflix i ovim neverovatnim producentima zajedno doneti novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz istoriju, rekla je producentica Megan.

Podsetimo, Megan Markl i princ Hari prošle godine su potpisali višemilionski ugovor s Netflixom. Prvi projekt je trebao da bude dokumentarna serija 'Heart of Invictus', kada se pred kamerama trebao pojaviti i sam princ Hari, međutim, snimanje je odloženo.

Shuterstock, Shutterstock Megan i Hari

Produkcijska kuća vojvotkinje i vojvode od Saseksa trebala bi, prema ugovoru, snimati dokumentarce, dokumentarne serije, igrane filmove, scenarističke emisije i dečji program isključivo za jednog od najvećeg streaming diva, Netflix.