Ketrin Sen Loran radila je u organizaciji Arčvel, koju su Megan i Hari osnovali nakon što su se odlučili da se presele u SAD. Ketrin je kratko radila u zakladi, a za kraljevski par ima samo reči hvale.

Ketrin Sen loran radila je neprofitnoj organizaciji Arčvel, kao šefica kancelarije i izvršna direktorica za princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl. Nakon 11 meseci napustila je organizaciju, jer je pokrenula vlastiti biznis. Ketrin je za "The Cut" ispričala svoje iskustvo o slavnom paru:

"Neverovatno pozitivno iskustvo, zaista su talentovani i rad za njih me je ispunjavao"rekla je Ketrin s ponosom.

Vojvode od Saseksa dobile su preporuku za Ketrin preko Bila i Melinde Gejc, a nakon nekoliko meseci rada za njih, Ketrin je skromno zaključila da pred sobom imaju svetlu budućnost: "Odlični su lideri, mislim da imaju priliku da ostvare velike stvari i da budu vrlo uticajni u društvu", zaključila je Ketrin.

megan markl i princ hari
Shutterstock 

Za Megan se pričalo kako je grozno tretirala osoblje dok su živeli u Kensingtonskoj palati, ali čini se da ipak nije onakva kakvom su ju mediji predstavljali, bar ako verujemo na reč bivšoj radnici Ketrin.

Za organizaciji Arčvel ime su odabrali iz kombinacije grčkih reči koje znače 'izvor snage', a vrlo podseća i na ime njihovog sina Arčija.