Prvog dana ovog meseca održano je svečano otkrivanje kipa preminuloj princezi Dajani, u Velikoj Britaniji, čemu je prisustvovao i njen mlađi sin princ Hari, koji više od godinu dana živi u SAD-u sa suprugom Megan Markl i njihovo dvoje dece, dvogodišnjim Arčijem i nedavno rođenom Lili.

S obzirom na to da Megan nije mogla da putuje sa suprugom, puno se pisalo o tome kako je nervozna zbog njega. Štaviše, sada je procurio detalj da je nervoza bila prisutna i zbog činjenice što je Hari bio u društvu bivše devojke.

Prema izvještaju, Megan je takođe bilo nelagodno što je Hari tako blizu svoje bivše devojke Kreside Bonas. Hari je odseo kod svoje sestrične princeze Eugenije dok je bio u Londonu, što je značilo da će sigurno sresti bivšu devojku, jer je ona jedna od boljih prijateljica princeze Eugenije.

"Kresida je često kod Eugenije, zbog čega je normalno da se javila Meganina ljubomora. Kladim se da joj mozak podivlja od sugestija da bi se Hari i Kresida mogli naći na Frogmoru, a da Megan to nikad ne sazna", istakao je izvor koji navodi da ovo nije prvi put da se Megan brine zbog nje.

Bilo je to i pre samog venčanja. "Nestao je na kratko i niko nije da ga mogao pronađe. Priča se da je otišao poslednji put da poseti Kresidu, jer je uvek cenio njeno mišljenje', objasnio je izvor. Jesu li se ovog puta sreli, nije potvrđeno.

Inače, Kresida je nedavno priznala da je strahovala u njihovoj vezi. "Strah od toga da ću pogrešiti, da će me odbiti, da nešto neću dobro uraditi, da neću biti savršena...

princ hari i vilijam
Yui Mok/PA Wire / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mislim da me je sve to sputavalo u određenim delovima života", započela je iskreno prepričavati 31-godišnjakinja. Ona je zatim rekla i kako je, zbog straha koji je osećala, odlučila i da raskine vezu s britanskim princem, a život joj se posle toga u potpunosti promenio.

Instagram Kresida Bonas bivša devojka princa Harija

"Ta veza me je potstakla i da još više radim na sebi i ostvarenju svojih ciljeva i da pomeram sopstvene granice, jer nikako nisam želela da budem sputavana na bilo koji način", objasnila je u razgovoru bivša devojka princa Harija i zaključila kako nikada nije htela da bude 'it' devojka iako su je mediji tako predstavljali.