Trenutno je u toku veliko finale Vimbldon u kom igraju naš najbolji teniser Novak Đoković i Italijan Mateo Beretini. Kao što i uvek bila interesovanje je ogromno a na tribinama se nalaze mnoge poznate ličnosti iz svetskog džet seta.

Pored vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, veliku pažnju prisutnih privukla je devojka Novakovog protivnika Ajla Tomljanović.

Lepa brineta rodom je iz Hrvatske, koja je veći deo svog života provela u Australiji, a takođe je teniserka koja je nastupila na Vimldonu i tom prilikom se našla u središtvu skandala.

ajla tomljanovic
Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Naime, ona se na terenu obračunala sa jelenom Ostapenko, a uvrede su letele sa obe strane.

"Tvoje ponašanje je užasno. Nemaš uopšte poštovanja", "Ti si najgora na turniru. Ubedljivo najgora", vikala je Ostapenko na Ajlu.

Australijankase tenutno nalazi na 75. mestu na listi, a jednom prilikom je uspela da dođe i do 39. pozicije. Ono što pored njenih teniskih uspeha privlači veliku pažnju to je njena leota, a malo ko ostaje ravnodužan na njenu zdodnu u vitku figuru kada se nađe na terenu.

Na njene čari svojevremeno pao je i Nik Kirjos, koji se nije libio da emocije prema ovoj 28-godišnjakinji pokaže i pred kamerama.

Ovoj dvogodišnjoj romansi došao kraj i to zbog ludorija i švrljanja buntovnog tenisera - on je upravo na Vimbldonu 2017. godine uhvaćen u provodu sa dve devojke, od kojih je jedna bila Monik Belovuković, devojka srpskog porekla čiji su roditelji emigrirali u Australiju.

ajla tomljanovic
Instagram 

Ajla je nakon toga sreću pronašla sa šarmantnim Beretinijem, a par neretko objavljuje zajedničke fotografije, te redovno bodre jedno drugo sa tribina.

Italijan je čak izjavio da je pod većim stresom kada posmatra njene, nego dok igra svoje mečeve.

ajla tomljanovic
Instagram 

"Osećam deset puta više stresa gledajući njen meč nego dok igram svoje. Tako da najviše volim kad igramo u isto vreme. Završio sam prvi set, nisam znao da li je i ona završila i da li dolazi ovde pošto nisam nisu pokazali rezultat. Radije ću da igram, nego da gledam njen meč, lakše mi je", rekao je on svojevremno.

Više fotografije lepe Ajle pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Ajla Tomljanović