Instagram profil Kajli Džener jedan je od najpraćenijih na svetu, a svaka njena objava broji milione lajkova i komenatara. Sada je novom fotografijom najmlađa milijarderka na svetu izazvala sumnju svojih obožavalaca da je u drugom stanju.

Na prvi pogled sasvim obična fotografija, ali budnom oku njenih pratilaca zapao je za oko njen stomak i svi su imali sam jedno pitanje da li je trudna.

Pratioci su u komentarima pokrenuli raspravu o tome da li je Kajli možda ponovo u drugom stanju, a da to želi da sakrije.

„Jesi li trudna?“, glasio je jedan od komentara. Kajli na ovo nije odgovorila, a neki od pratilaca pisali su kako se i njima čini da je trudna, dok su drugi odgovorili kako to sigurno nije istina i da bi se to već znalo.

„Ne bi tu vest mogla da sakrije“, napisala je jedna pratiteljka.

Inače, Kajli ima ćerku Stormi, koju je dobila s reperom Travisom Skotom. Par je 2019. godine raskinuo dvogodišnju vezu, te su dogovorili starateljstvo.

U poslednje vreme Kajli i Travis se ponovo druže, te objavljuju zajedničke fotografije, zbog čega su njihovi pratioci počeli da sumnjaju da su se pomirli.

kajli dzener i travi skot
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"24 sata u Njujorku" - napisala je Kajli u opisu fotke, a fotografija je dostigla više od jedanaest miliona lajkova. Fanovi su oduševljeni, o čemu svedoče i komentari ispod fotografije.

Još zajedničkih fotografija Kajli Džener i Travis Skota sa ćerkom Stormi pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram, Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kajli Džener, Travis Skot, Stormi