Kali Džener ima samo 25 godina, a već do sada podvgrla se velikom broju intervencija kojima je promenila izgled i zbog kojih mnogima deluje starija nego što jeste.

Mlada zvezda se s godinama puno promenila, a mnogi kažu da se to dogodilo zahvaljujući jakoj šminki i filerima koje je ubrizgala u svoje usne i ostatak lica, ali i tela.

Kajli se godinama, a čini se da je imala neopisivu želju da izgleda poput svoje starije sestre Kim Kardašijan, prenose strani mediji. Fanovi, ali i korsnici društvenih mreža znaju da budu veoma surovi kada vide kolika se očigledna promena dogodila u ovom slučaju.

Potrošila 50.000 dolara na operacije

Kajli je pre 10-ak godina bila slatka tinejdžerka koja je imala beo ten, pege po licu, tanke usne, izraženu bradu i male grudi. Nije imala obline, međutim, situacija se u međuvremenu znatno promenila. Kajli danas ima pune usne, velike grudi, izražene jagodice, zaobljeniju bradu, uzak struk i veliku zadnjicu. Strani doktori su nekoliko puta za medije isticali da je Kajli dosta toga radila na svom licu, ali i telu - usne, cat eyes, jagodice, bradu, grudi, zadnjicu... a The Sun je pisao i da je Kajli potrošila preko 50.000 dolara na operacije.

kajli dzener nekada, pre operacija
Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Šta se dogodilo s njenom bradom?", "Grudi su joj veće od glave", "Radila je usne, 100 %", "Sad ima zadnjicu kao Kim Kardašijan", "Čemu ovolike grudi", "Sva je neprirodna, gde je nestala ona slatka Kajli", samo su neki od komengtara na račun izgleda mlade zvezde.

Ono što je zanimljivo je to da je Kajli priznala da je samo usta radila, a kasnije izjavila i da ih je smanjila.

kajli dzener danas izgleda znanto drugačije
Instagram screenshot 

Uprkos i ne tako pozitivnim komentarima, Kajli je prva žena koja je sa 21 godinu postala najmlađa milijarderka na svetu zahvaljujući svojoj "Kylie" šminki i kozmetici.

kajli dzener nekada, pre nego što je otišla "pod nož"
ALBERT MICHAEL / INSTAR Images / Profimedia 

Ona je veoma uticajna na društvenim mrežama, o čemu svedoči i podatak da je treća najpraćenija osoba na društvenoj mreži Instagram sa preko 240 miliona pratilaca.

Bila je nesigurna zbog izgleda

Mnogi su joj zamerali izgled, jer kada danas pogledate njene fotografije, teško da je na njima ona slatka devojčica koja je volela dark, gotovo edgy fazon po kom je i bila prepoznatljiva kao tinejdžerka. Zbog mnogobrojnih operacija, Kajli danas izgleda potpuno drugačije.

kajli džener radila je nos, usta, jagodice, grudi, zadnjicu...
Instagram 

Iako danas puca od samouzdanja, istina je da to nije uvek bilo tako. Nebrojeno je puta u intervjuima govorila kako su je u mlađim danima često zadirkivali, a to joj je posebno teško padalo u pubertetu, posebno kada bi glavna tema postale njene tanke usne.

S 15 postala je bukvalno opsednuta ruževima za usne, verovatno nesvesna toga da će joj nesigurnosti iz detinjstva u konačnici doneti milionsku zaradu i promeniti život.

Već 2016. njena kozmetička kompanija promenila je ime u Kylie Cosmetics, a proizvodnja ruževa porasla je s 15 na 500 hiljada. Nakon toga samo nebo joj je bilo granica. Unosni ugovori i želje da bude zaštitno lice nekog brenda stizali su neverovatnom brzinom, a ona ih je prohvatala za basnoslovne cifre.

Najmlađa milijarderka

U oktobru 2017. dospela je na 59. mesto Forbsovih najplaćenijih ličnosti, a tačno tri godine kasnije zasela je na prvo mesto iste liste, ostavivši iza sebe slavne sportiste poput Kristijana Ronalda, ali i zeta Kanjea Vesta. Na tu listu dospela je kao najmlađa ikada jer je imala tek 19 godina, a prošle godine proglašena je, po izboru istog časopisa, i najmlađom milijarderkom na svetu koja je svoj novac sama zaradila, a ne nasledila.

Koliko se promenila najmlađa milijarderka tokom svih ovih godina, ali i kako izgleda grama bez šminke, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock, ALBERT MICHAEL / INSTAR Images / Profimedia Transformacija Kajli Džener

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!