Mladu milijarderku Kajli Džener paparaci su uhvatili u opuštenom izdanju na putu ka privatnom avionu. Do njega je stigla u svom crvenom Lamburdžiniju, a tamo su je dočekale sestra Kendal i nekoliko prijateljica.

Naravno, ništa nije moglo proći ni bez telohranitelja, jer ipak se radi o jednoj od najpoznatijih i najvećih zvezdi koja privlači ogromnu pažnju gde god se pojavi.

Kajli se pojavila u apa-drapa obučena i bez trunke, a ovaj prizor je sve samo ne ono što smo očekivali. Na trenutke je čak bilo teško prepoznati Dženerovu. 

kajli džener
Instagram screenshot 

U kratkom belom šortsu i majici dugih rukava ova 22-godišnja milijarderka izgledala je sasvim prosečno, a neverovatno je to koliko njeno lice izgleda drugačije bez filtera i gomile šminke kako je inače viđamo na društvenim mrežama i javnim događajima.

Mlada zvezda na svoj profil uglavnom objavljuje obrađene fotografije, a da je razlika uživo i više nego očigledan tvrde ove paparaco fotografije.

Instagram screenshot, Shutterstock Popularna starleta fotografisana je prilikom odlaska na putovanje, a njeno prirodno izdanje je mnoge ostavilo bez reči.