Kajli Džener i Travis Skot prava su misterija već nekoliko meseci. Nakom mnogobrojnih nagađanja, sada je poznata milijarderka i najmalađa članica klana Kardašijan-Džener celu planetu iznenadila novom fotografijoim na svom Instagram nalogu.

Naime, Kajli Džener je objavila fotografiju sa ni manje ni više nego ocem njenog deteta, sa reperom Travisom Skotom. Nova zajednička fotografija koja je osvanula je verovatno samo potvrda sumnji javnosti da su se bivši ljubavnici pomirili.

"24 sata u Njujorku" - napisala je Kajli u opisu fotke, a fotografija je dostigla više od jedanaest miliona lajkova. Fanovi su oduševljeni, o čemu svedoče i komentari ispod fotografije.

O njihovom pomirenju se nagoveštavalo, jer su u poslednje vreme viđeni kako provode dosta vremena zajedno. Mnogi su njihova viđanja opravdavali činjenicom da imaju zajedničku ćerku, jer par do sada nikad nije potvrdio da su ponovo zajedno.

Međutim, sudeći po bliskosti na fotografiji i načinu na koji par pozira, kao nekada 2019. godine kada su bili u ljubavi, fanovi su ovaj put ubeđeni da je popularan dvojac ponovo zajedno.

Još zajedničkih fotografija Kajli Džener i Travis Skota sa ćerkom Stormi pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram, Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kajli Džener, Travis Skot, Stormi