Američka pevačica i tekstopisac Bili Ajliš u svo poslednjem spotu otvoreno flertuje i mazi se sa devojkama, a svojom poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram probudila je do nepoverenje kod svojih fanova.

Naime, Bili Ajliš je objavila fotografiju i u opisu napisala da voli devojke. Fanovi su to odmah sa sumnjom dočekali, jer nakon što je fotografisana sa dečom, smatraju da je sada sve ovo marketinški trik.

Osim što su poznatu pevačicu mnogi na društvenim mrežama napali jer je previše otkrila dekolte i pokazala noge, koje inače skriva, sada su fanovi ljuti jer misle da zloupotrebljava LGBT+ status kako bi promovisala svoj novi spot.

Dok su neki posebno razočarani, jer nakon što je fotografisana sa Matjuom, sa kojim je navodno u vezi, sada objavljuje ovakve neverovatne činjenice o sebi. Jedan od komentara na fotografiji bio je "Vraćam svu odeću sa njenim likom, ne mogu da verujem kakva je", "I nas je sramota", "Zapaliću majicu sa tvojom slikom koju sam kupila" napisao je jedan od fanova.

Pored ovakvih sličnih negativnih komentara, mnogi su se pitali i da li to Bili možda stvarno želi da obelodani da je deo LGBT+ zajednice, pogotovo zbog toga što je baš ovaj spot, a i moguće priznanje, objavila tokom "meseca ponosa".

Nakon što joj je post postao preplavljen komentarima i lajkovima, Bili je navodno lajkovala objavu jednog obožavatelja koji je napisao da je sramotno kako su fanovi zapravo izmislili celu priču.
Nakon toga je objavila svoj selfie sa opisom "Umorna sam", ali ni to nije smanjilo komentari koji su uglavnom bili na kontu toga kada planira da progovori o svemu.

Iako je fotografija za sada skupila 12,7 miliona lajkova i 130 hiljada komentara, Bili još uvek nije komentarisala celu situaciju.

Njen novi spot pogledajte u nastavku: