Bili Ajliš neko je ko je godinama skrivao telo ispod vrećaste odeće. Kako je više puta izjavila, nije želela da bilo kakve promene budu tema medija - da li se ugojila, smršala, da li izgleda ovako ili onako. Svojim buntom osvojila je srca mnogih, ali ispostavilo se i da je bila u pravu.

Kada su se pre nekoliko meseci pojavile njene paparaco fotografije u kupaćem, pojedini strani mediji pisali su kako se Bili skriva jer je gojazna, a negativni komentari ređali su se mrežama. Mlada pevačica je kasnije priznala da ju je komentarisanje njenog tela pogodilo, ali da je pronašla način da se s tim nosi.

Međutim, sada je Bili iznenadila sve i pojavila se u neviđenom izdanju. Najpre se odrekla svoje prepoznatljive crno-zelene frizure, i iznenadila nas plavom kosom. I taman kad smo se navikli na promenu, Bili "strikes again", odnosno, usledilo je još jedno iznenađenje - fotografisala se u seksi donjem vešu i konačno pokazala svoje telo.

Potpuno ženstvena i nežna, podsećala je na mlađu verziju čuvene glumice Skarlet Johanson, ako je suditi po komentarima na mrežama.

Povod je slikanje za naslovnicu britanskog "Voga" koji izlazi 7. maja. "Sve je u tome zbog čega se osećate dobro", rekla je ona tom prilikom.

Inače, kada je Bili Ajliš zvanično otkrila svoju novu boju kose na Instagramu, fotografija je oborila rekord kao objava koja je najbrže dostigla milion lajkova: bilo je potrebno samo šest minuta.

U majskom izdanju magazina, Bili je otvorila dušu o nekim ličnim izborima, ali strahovima, zabavljanju, ženskim telima, pristancima na određene izbore, ljubavi, ali i samopouzdanju.

"Radi se o vraćanju te moći, iskazivanju, ali ne i zloupotrebi iste", kaže ona. "Više ne dopuštam da budem nečije vlasništvo."

Bili je na ovom snimanju prvi put pokazala i novu tetovažu koju ima na butini o kojoj je više puta pričala, ali je nije javno pokazivala.

Inače, pevačica je prokomentarisala svoje seksipilnije izdanje za Vanity Fair, nakon što su se javili mnogi koji su je optužili da se "prodala, te da postaje kao i svi - pokazuje telo zarad slave": "Nemojte govoriti da ne mogu da budem uzor iz razloga što su vas moje slike uzudile. Pokazati svoje telo ili ga ne pokazati ne bi nikome trebalo da oduzme poštovanje drugih."

Kako vam se dopada nova Bili? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.