Za Kardašijan/Džener sestre često se tvrdilo da su iako lepe, pola dobra šminka/pola filteri i Fotošop. I zaista, dovoljno je da bacite jedan poogled na njihove Instagrame i uverite se u sve ono što se priča o njihovom izgledu.

Da im je fizički izgled bitan, znaju i vrapci na grani, a da bi izgledale dobro ne libe se troše sate u teretani, ali i kod plastičnih hirurga, a naravno, sve to praćeno je uglavnom seski izdanjima, kvalitetnim perikama i make-upom.

I dok svi znaju da je za šminku čuvene Kim zadužen Crnogorac Mario Dedivanović koji je postao poznat upravo zahvaljujući rijaliti učesnici, mnogi se i dalje pitaju ko je zadužen za Kajli koja lagano ali sigurno, preuzima titulu najpopularnije članice slavne porodice.

Dženerova koja ima i svoj brend "Kylie Cosmetics" svoje lice dala je u ruke Arielu Tejadi, talentovanom šminkeru koji je sa Dženerovom počeo da radi kad je imao samo 19 godina.

sminker kajli dzener je arijel tejada
printscreen/instagram 

Ono što je najzanimljivije, Kajli je ta koja se njemu prva javila.

"Putovao sam i video poruku na koju sam odgovorio 15 minuta kasnije. Mislio sam tada 'Joj, već je i ovo previše. Sigurno neću dobiti odgovor".

Poslao sam joj: "Slobodan sam bilo kada. Sedam na avion sutra i dolazim gde treba" i poslao joj broj telefona", rekao je Ariel u jednom intervjuu.

Od tada traje njihova magija. Radio je i sa njenim sestrama, ali ipak je kombinacija s Kajli ona koja ga je proslavila. Na Instagramu ga prati 2.4 milona ljudi, a tu upravo deli fotografije svog rada, ali i svoja eksplicitnija izdanja.

arijel tejada cesto na instagram kaci i svoja provokativna izdanja
printscreen/instagram 

Uticaj najmlađe članice Kardašijan/Džener porodice više je neko očigledan, pa je Ariel povećao usta, često nosi duge špicaste nokte, a primetno je i da je kukove i zadnjicu operisao kao bi ličili na Kajline.

arijel tejada nosi duge nokte i povecao je usta
printscreen/instagram 

Još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Arijel Tejada, šminker Kajli Džener