Svi smo mi u nekom trenutku svog života (ili barem većina) poželeli da imamo nos, usta, struk ili pak zadnjicu kao omiljena jglumica, influenserka ili uopšteno, javna ličnost, a neki su na kraju svoje želje i ispunili i operisali ono što ih je činilo nesigurnim.

Kada je plastična hirurgija u pitanju nije novost da dame (ali i gospoda) odnose slike poznatih ličnosti želeći da svoje lice ili telo "poprave" po uzoru na njihovo, ali neka granica ipak mora da postoji.

Međutim, neki su očigledno svoju opsesiju odveli toliko daleko, da čak ni nakon iskustva blizu smrti nisu naučili lekciju. Upravo je to slučaj dvadesetrogodišnjeg Džordana Parkija iz Mančestera koji je postao svetski poznat zahvaljujući tome što je želeo da postane Kim Kardašijan. Prvi put je postao opsednut rijaliti zvezdom 2007. godine nakon što je gledao njen rijaliti "Keeping up with Kardashians".

dzordan parki potrosio je preko 100 000 dolara da bi licio na kim kardasijan
printscreen/youtube 

Od tog trenutka sav svoj novac usmerio je na odeću, obuću ali i intervencije, a sve u cilju da što više bude nalik Kim.

Samo u toku poslednje četiri godine momak koji je inače šminker po profesiji, podvrgao se čitavom nizu bolnih procedura, počev od filera u usnama, jagodicama, preko tetoviranja obrva, pa sve do redovnog ubrizgavanja botoksa, operacije brade, podizanja zadnjice i slično.

dzordan se podvrgao brojnim bolnim procedurama
printscreen/youtube 

"Apsolutno volim sve što se tiče Kim Kardašijan. Za mene je ona najlepša žena ikada. Koža joj je savršena, kosa savršena – sve na njoj je savršeno. Ne postoji niko na koga bih radije da ličim", rekao je on u brojnim intervjuima.

Međutim, njegova ljubav i opsesija prema Kim Kardašijan umalo ga je odvela u smrt. I pored stravičnih operacija kojima se podvrgao, ni dan-danas ne namerava da stane, iako sada izgleda poprilično drugačije nego na samom početku kada je tek krenuo sa intervencijama.

dzordan parki danas izgleda drugacije nego na pocetku
printscreen/youtube 

Imao je više od pedeset plastičnih zahvata zbog čega je svojevremeno imao osipe, otoke, gnojenje rana. Zbog intervencija je njegovo telo odbacivalo implante i imalo veoma jake alergijske reakcije na filere, a kako je izgledao tad, ali i pre i posle silnih intervencija, pogledajte u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, printscreen/youtube Džordan Parki pokušavao je da postane Kim Kardašijan