Srpska manekenka Anđelka Tomašević već godinama unazad pojavljuje se u brojnim domaćim, ali i svetskim kampanjama. Jedno period života provela je na relaciji London - Beograd, a poslednjih meseci sve ćešće možemo da je vidimo u srpskoj prestonici.

Malo ko zna i da je mlada glumica Milica Tomašević Anđelkina rođena sestra, a Milicu su mnogi zapamtili po ulozi Nade Galić u seriji "Igra sudbine".

Ono po čemu je veoma upečatljiva jeste neobična boja kose, koju nema mnogo devojaka u svetu modelinga. Ipak, nije kosa jedini ukras na kom joj mnoge devojke zavide. Njen stil, harizma i šminka su ono čime dodatno pleni njena pojava, a to je prepoznao i globalno poznat šminker Mario Dedivanović.

andjelka tomasevic
Instagram 

Naime, šminker rijaliti zvezde Kim Kardašijan oduševljeno je komentarisao fotografiju srpske manekenke rečima "zapanjujuće". Da li mu se svidela njena besprekorna šminka, kosa ili celokupan izgled, nije ni važno kada je Anđelka uspela da očara svetski popularnog šminkera.

Za perfektnu šminku u zemljanim tonovima, koji najbolje odgovaraju Anđelkinom tenu i boji kose, bila je pobrinuta šminkerka Slavica Ilić koja redovno ulepšava mladu manekenku.

Da podsetimo, manekenka Anđelka Tomašević je 2013. godine predstavljala Srbiju na sajmu „Miss Earth“ na Filipinima. Zahvaljujući svojoj lepoti uspela je da se takmiči i za Mis Univerzuma. Takođe, Anđelka je model u mnogim reklamama i spotovima. U galeriji u nastavku teksta pogledajte više njenih fotografija: 

screenshoot/instagram Anđelka Tomašević